Prijateljske utakmice

Englezi i Nijemci igrali bez pogodaka, Francuzi bolji od Velšana

Foto: Reuters/Pixsell
Engleska - Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
Engleska - Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
Engleska - Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
Engleska - Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
Engleska - Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
Engleska - Njemačka
10.11.2017.
u 23:32
Francuska je na Saint Denisu s 2:0 bila bolja od Walesa. Za slavlje im je bio dovoljan po jedan gol u svakom poluvremenu
Pogledaj originalni članak

Engleska i Njemačka su na Wembleyu igrali neodlučeno 0:0. Najbolju priliku na utakmici imao je Leroy Sane u 21. minuti, no njegov udarac zaustavio je okvir gola.

Nijemci su nekoliko puta zaprijetili i preko Time Wernera čije je pokušaje zaustavljao debitant na golu Engleza Jordan Pickford.

Loša vijest za Engleze, ali i trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha je ozljeda Phila Jonesa koji je teren morao napustiti u 25. minuti.

Francuska je na Saint Denisu s 2:0 bila bolja od Walesa. Za slavlje im je bio dovoljan po jedan gol u svakom poluvremenu. Za 1:0 je zabio Griezmann u 18. minuti na asistenciju Tolissa, a konačnih 2:0 postavio je Giroud u 71. nakon odličnog prodora Mbappea po desnoj strani.

Belgija i Meksiko u sjajnoj utakmici u Bruxellesu odigrali 3:3. Domaćin je poveo preko Hazarda u 17. minuti, no gosti se vraćaju preko Guardada u 38. iz jedanaesterca. Lukaku je zabio za novo vodstvo vragova u 55., no Lozano s dva gola u 56. i 60. donosi preokret Meksiko. Konačni rezultat postavio je Lukaku u 70.

Artur Boruc oprostio se od dresa reprezentacije Poljske u remiju 0:0 protiv Urugvaja.

Ukrajina je preokretom s 2:1 u Lavovu dobila Slovačku golovima Jarmolenka u 39. i Konopljanke u 54. minuti. Slovaci su prethodno poveli preko Stetine u 10. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.