HUMANITARNA PRIČA

Dinamo će prodavati dresove s utakmice s Villarrealom, razlog je plemenit

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Dinamo će prodavati dresove s utakmice s Villarrealom, razlog je plemenit
08.04.2021.
u 16:00
"Nakon utakmice Dinamo - Villarreal igrači Dinama predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem potpisat će dresove koje su nosili upravo u toj utakmici te će ih predati za aukciju, a prikupljeni novčani iznos bit će doniran Zakladi Nema predaje", stoji u objavama na svim stranicama i društvenim mrežama hrvatskog prvaka
Pogledaj originalni članak

Uoči jedne od najvećih i najvažnijih utakmica u klupskoj povijesti, iz Dinama nisu zaboravili ni na humanitarno djelovanje.

Tako je zagrebački klub, uz simbolične ulaznice koje će prodavati uz humanitarnu notu, u prodaju pustiti sve dresove s večerašnje utakmice četvrtfinala Europske lige protiv Villarreala. 

Dresove će prvo na utakmici nositi, a zatim i potpisati nogometaši Dinama te će isti se putem web-stranice "MatchWorn Shirts" prodavati na aukciji koja će početi početkom utakmice te trajati do 24. travnja.

"Nakon utakmice Dinamo - Villarreal igrači Dinama predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem potpisat će dresove koje su nosili upravo u toj utakmici te će ih predati za aukciju, a prikupljeni novčani iznos bit će doniran Zakladi Nema predaje", stoji u objavama na svim stranicama i društvenim mrežama hrvatskog prvaka.

Početna cijena svakog pojedinog dresa bit će 675 kuna, odnosno 89 eura, a Zaklada Nema predaje, kojoj će Dinamo donirati dresove, poznata je kao poduzetna udruga koja pomaže velikom broju ljudi u teškim zdravstvenim, imovinskim i financijskim situacijama.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.