DINAMOV ŠPANJOLAC

Dani Olmo ovim je izjavama podigao prašinu u hrvatskom susjedstvu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Reuters/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Reuters/Pixsell
Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dani Olmo
22.12.2019.
u 14:51
- Uvijek sam se divio sjajnim momčadima kao što su Juventus i Milan. No, volim Inter, Romu i Napoli. Sve te momčadi igraju dobar nogomet - rekao je Olmo, a Talijani se nadaju da će ga gledati u Serie A.
Pogledaj originalni članak

Španjolski reprezentativac Dani Olmo igra sjajno u dresu Dinama i gotovo je nemoguće da ćemo ga na Maksimiru gledati i iduće sezone.

Olmo je zanimljiv brojnim europskim velikanima, no nekako se najčešće spominjao povratak u Španjolsku (u Dinamo je stigao iz mladih kategorija Barcelone).

No, velik interes u talijanskim sportskim medijima izazvao je intervju koji je dao za Calciomercato. Naime, Talijani se nadaju da će Olma gledati u Serie A.

- Uvijek sam se divio sjajnim momčadima kao što su Juventus i Milan. No, volim Inter, Romu i Napoli. Sve te momčadi igraju dobar nogomet - rekao je Olmo.

Zatim je nastavio.

- Jako pratim Serie A. U Hrvatskoj mogu gledati utakmice talijanske lige. Prvenstvo je vrlo atraktivno.

Hoćemo li ga onda gledati "na čizmi"?

- Vidjet ćemo. Talijanska liga je među najboljima na svijetu. Volio bih igrati u klubu koji će mi pružiti priliku - rekao je Olmo i dodao da ne razmišlja još ne razmišlja o transferu, ali da čuje puno glasina.

Na kraju je otkrio i što radi u slobodno vrijeme.

- Vrlo sam miran, nemam posebnih hobija. Volim se družiti s obitelji i prijateljima. Putujem svijetom ili šetam centrom Zagreba. Mi igrači nemamo puno slobodnog vremena i njega uglavnom koristimo za oporavak.

>> Pogledajte i što je Olmo rekao nakon ispadanja Dinama iz Europe

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

JG
jozagulikoza.guli
15:06 22.12.2019.

Glup naslov. Opet

DU
Deleted user
17:39 22.12.2019.

Pomislih dečko prelazi u Široki ili Zrinjski kad ono "vjerovatno" Italija. Pih ...

MA
MAX127
15:16 22.12.2019.

Autor.. VL..