NIJE PROFESIONALNO

Dalićev potez naljutio kapetana Nigerije, evo što mu je odgovorio

Foto: Reuters/Pixsell
John Obi Mikel
Foto: Reuters/Pixsell
John Obi Mikel
Foto: Reuters/Pixsell
John Obi Mikel
Foto: Reuters/Pixsell
John Obi Mikel
22.06.2018.
u 23:16
- Kvalifikacije smo završili ispred Hrvatske, pobijedili smo ju na Islandu tako da barem znamo da ih možemo dobiti - najavljuje izbornik Islanda.
Pogledaj originalni članak

Nigerija je pobijedila Island 2:0 te tako uoči posljednje kola naše skupine došla na drugo mjesto s tri boda.

Za prolazak u osminu finala ne smiju izgubiti od Argentine, a osluškivat će i rezultat s utakmice Hrvatske i Islanda. Kapetana 'super orlova' Johna Obija Mikela razljutila je Dalićeva najava da će u posljednjem kolu odmarati igrače.

- Ne mislim da je to dobar potez. Ovo je ogroman turnir - ne možete odmarati igrače i ugroziti nečiji prolazak. Morate biti profesionalni i igrati s najboljom momčadi - rekao je Mikel.

Izbornik Nigerije Gernot Rohr je istaknuo:

- U prvom poluvremenu nismo dobro igrali, ali smo u nastavku bili mnogo bolji, igrači su shvatili da moraju krenuti po pobjedu kako bismo zadržali izglede za prolazak u osminu finala. Island je dobra momčad, vrlo snažna i dobro organizirana. Protiv Argentine ćemo igrati na pobjedu.

Izbornik Islanda Heimir Hallgrimsson najavio je da protiv Hrvatske ide na pobjedu.

- Utakmicu je promijenio rani pogodak Nigerije u drugom poluvremenu. nakon njega smo morali više riskirati, a Nigerija je jako dobra u protunapadima. Sada nas čeka novi ogled protiv Hrvatske, s njom smo igrali četiri puta u zadnje četiri godine i znamo da će biti jako teško. No, kvalifikacije smo završili ispred Hrvatske, pobijedili smo ju na Islandu tako da barem znamo da ih možemo dobiti.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

DU
Deleted user
00:49 23.06.2018.

Vidite poslije utakmice s Brazilom serbija planira odmarat svu 23 trojicu

DU
Deleted user
23:23 22.06.2018.

Sutra nema komentiranja V.L. uzeo 2 dana bolovanja !

BA
bađo15
00:16 23.06.2018.

Eto on ce dalicu govorit s kim mora igrat hahah