Raznježio cijeli svijet

Ronaldo, svaka čast! Evo kako je do suza ganuo dječaka kojem su teroristi ubili roditelje!

Foto: Screenshot
Cristiano Ronaldo
Foto: Screenshot
Florentino Perez
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
20.12.2015.
u 09:58
Vrlo lijepa gesta kraljevskog kluba i Cristiana Ronalda zaslužila je svaku pohvalu, a ovom dječaku donijela barem malo veselja u ovim teškim vremenima
Pogledaj originalni članak

Haidar Moustafa (3) u nedavnom terorističkom napadu u Beirutu izgubio je oba roditelja, a njegova fotografija iz bolnice u dresu madridskog Reala brzo je obišla svijet. Dječak koji obožava Cristiana Ronalda izrazio je želju da upozna svog idola, a hashtag #CristianoMeetHadar postao je jedan od najpopularnijih na društvenoj mreži.

Priča se tako brzo proširila i došla do Portugalca koji nije ni sekunde dvojio, a Real im je osigurao susret koji se dogodio jučer. Dječaka je u Madridu dočekao predsjednik kluba Florentino Perez, dao mu dres Reala s njegovim imenom, a onda je upoznao i Ronalda.

Foto: Screenshot

Susret je bio dirljiv, Haidar je pustio suze radosnice, a snimka je raznježila cijeli svijet.

"Haidar je u subotu ispunio jedan od svojih snova. Gledao je trening Reala i mogao vidjeti svog idola Cristiana Ronalda u akciji. Razgledao je cijeli klub, a bio je oduševljen igraonicom za djecu. Nakon toga, zajedno s članovima obitelji odveden je u razgledavanje Santiago Bernabeua, a istrčao je i na travnjak. Dječak će u nedjelju imati priliku gledati uživo i utakmicu njegova voljenog kluba protiv Rayo Vallecana" napisao je Real na svojim stranicama.

Vrlo lijepa gesta kraljevskog kluba i Cristiana Ronalda zaslužila je svaku pohvalu, a ovom dječaku donijela barem malo veselja u ovim teškim vremenima.

>>Ova priča o Ronaldu i dječaku koji je u napadu izgubio oba roditelja oduševila je svijet!

>>Ronaldo, svaka čast! Znate li zbog čega je izbrijao crte na glavi?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DC
DC
18:51 21.12.2015.

Prvo, nije ga rasplakao zbog emocija nego se mali prestrasio od svih novih lica oko njega... jdva je cekao da ga maknu. Drugo, publicitet ovim pokazivanjima koje nemaju veze s zivotima prosjecnih izbjeglica su samo dobra prilika poznatima da budu jos poznatiji.

ŽU
žuti
19:32 20.12.2015.

Eto bar malo pozitive u ovom našem političkom kupleraju, nažalost opet iz uvoza!

IV
ivomajic34
00:06 08.06.2016.

Bravo DC, stvarno si pametan nema šta.. Je li ti možda palo napamet ti neinteligentni stvore da je ovo jadno dijete plakalo zato što je izgubilo oca i majku?? Ja sam prvo to pomislia, ali ne, ti odmah misliš kako se neko želi promovirat i dignit sebi publicitet.