LIGA PRVAKA

Chelsea na posljednja četiri gostovanja na Nou Campu nije izgubio

Foto: Reuters/PIXSELL
Chelsea na posljednja četiri gostovanja na Nou Campu nije izgubio
14.03.2018.
u 15:59
Ždrijeb parova četvrtfinala najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja je u petak, 16. ožujka 2018. godine.
Pogledaj originalni članak

Danas se igraju posljednje dvije uzvratne utakmice osmine finala nogometne Lige prvaka. Bayern je münchenskom pobjedom 5:0 već izborio četvrtfinale. Domagoj Vida sigurno propušta utakmicu jer je u prvom susretu dobio crveni karton. Na Nou Campu Barcelona nakon 1:1 u prvoj utakmici ugošćuje Chelsea.

– Chelsea je opasan protivnik, pogotovo u obrani. Nadam se da ćemo biti na nivou i ići dalje – rekao je Barcin trener Ernesto Valverde.

Chelsea je na posljednja četiri gostovanja u Barceloni izvukao četiri remija.

Dosada su se u četvrtfinale plasirali Real, Liverpool, Juventus, Manchester City, Sevilla i Roma. Ždrijeb parova četvrtfinala najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja je u petak, 16. ožujka 2018. godine. 

 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PA
pavel1001
18:08 14.03.2018.

onda nece ni danas 😂😂😂😂😂