KUM IVAN DODIG

Cavtat ili Međugorje? Marin Čilić ekskluzivno otkrio gdje će krstiti sina

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Marin Čilić sa suprugom Kristinom i sinom prošetao i popio kavu na Stradunu
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
16.07.2020.
u 11:40
Uskoro ću krstiti svoga sina Balda. Ja sam Ivanu Dodigu bio kum na vjenčanju, a on će biti kum mome sinu i krstit će se u Međugorju - otkrio je tako Marin Čilić
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Marin Čilić stanku od tenisa provodi s obitelji, nakon 11 godina veze 2018. je oženio svoju Kristinu, rođenu u Cavtatu, a poseban trenutak bio je rođenje sina Balde početkom 2020. godine. 

Baldu će uskoro i krstiti, a Marin Čilić je s vjenčanim kumom Ivanom Dodigom proveo dan u Međugorju. 

Našli su se na sportskom polju, ali ne na tenisu, nego na nogometu! U revijalnom susretu protiv najboljih međugorskih haklera izgubili su s minimalnih 6:5.

Pljeskala je “nogometašima” malobrojna publika, a Marin Čilić zamalo je skinuo dres nakon slavljenja pogotka, ali se ipak pobojao žutog kartona. Međutim, za nekoliko Čilićevih poteza tražile su se i VAR snimke budući da na vratima nije bilo mreža pa da se vidi kakav je bio gol i je li sve regularno. Ipak, zbog tehničkih poteškoća nisu se mogle vidjeti eventualne sporne snimke pa su svi golovi na susretu, piše večernji.ba.

Nakon utakmice i druženjea, Čilić je otkrio ekipi Večernjaka: 

- Uskoro ću krstiti svoga sina Balda. Ja sam Ivanu Dodigu bio kum na vjenčanju, a on će biti kum mome sinu i krstit će se u Međugorju - otkrio je tako Marin Čilić ekskluzivu i za čitatelje Večernjeg lista.

>>> Pogledajte kako su se u Zadru zabavljali Ćorić i Ivanišević



 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
14:22 17.07.2020.

Najbolje doma, u Monacu!