Nastavak priprema

Borna Ćorić i društvo opet u Zadru: Sad je na red došla igra

Foto: Dino Stanin/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Borna Ćorić
19.05.2020.
u 07:29
Dok se situacija s teniskim natjecanjima ne normalizira, Donna Vekić u Osijeku u lipnju okuplja najbolje hrvatske tenisače na humanitarnom turniru
Pogledaj originalni članak

Dio hrvatske teniske reprezentacije koju predvodi Borna Ćorić trenirat će sljedeća dva tjedna u sportskom centru Višnjik. 

– Imao sam u Zagrebu pripremni blok, pretežito je bila riječ o fizičkim pripremama. Sad je na red došla teniska igra i Zadar - rekao je Ćorić za HTV.

Trenutačno najbolje rangirani naš tenisač u svijetu (33. na ATP listi) u Zadru se osjeća izvrsno, ima sve što mu je potrebno.
 
– Ovdje mi je veoma ugodno, okruženje je fantastično. Drugo, veoma je bitna teniska infrastruktura. Višnjik je logičan izbor jer ima vrhunski teniski kompleks s nedavno dovršena tri terena s betonskom podlogom.

Oo je drugi dio priprema uoči nastavka sezone za koji se ne zna kada će početi. Teniski turniri također su prekinuti zbog pandemije koronavirusa.

– Igra će biti u prvom planu, sve što tenisku igru čini. Radi se o programu koji prethodi trećem bloku cijelih priprema za natjecateljsku sezonu. Naravno da ovdje neću biti sam jer će u ovim pripremama sudjelovati i drugi hrvatski igrači i svima nam je cilj optimalno odraditi program kako bismo u završnicu priprema ušli na najvišem stupnju pripremljenosti.

Hrvatski tenisači su 2018. u Zadru pobijedili Amerikance i plasirali se u treće finale Davisova kupa, koji su kasnije i osvojili.

– Emocije su duboke, sve je bilo izvrsno tih dana na Višnjiku i u Zadru!

Osim Ćorića, u Zadru će biti još i Matija Pecotić, Nino Serdarušić, Borna Gojo, Duje Ajduković i Dino Prižmić.

Dok se situacija s teniskim natjecanjima ne normalizira, Donna Vekić u Osijeku u lipnju okuplja najbolje hrvatske tenisače na humanitarnom turniru.

- Bit ću tamo i koliko sam čuo, svi naši reprezentativci će isto tamo biti. Mislim da će biti super tjedan, jako mi se sviđa ideja također. Svima nam fali malo mečeva - istaknuo je Borna Ćorić za HTV.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.