NBA

Bogdanović nastavlja sa sjajnim igrama, zabio 28 u pobjedi Jazza

Foto: Reuters/Pixsell
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
Bojan Bogdanović
24.11.2019.
u 11:00
Cleveland je na svom terenu svladao Portland sa 110-104. Ante Žižić nije ulazio u igru kod pobjednika, baš kao ni Mario Hezonja kod Trail Blazersa koji su doživjeli četvrti uzastopni poraz
Pogledaj originalni članak

Košarkaši Utah Jazza su na domaćem terenu svladali New Orleans sa 128-120, a najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je u trijumfu svoje momčadi postigao 28 koševa uz pet skokova i pet asistencija, dok je Dario Šarić sa sedam koševa, pet skokova i dvije asistencije doprinio pobjedi Phoenixa 100-98 na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa.  

 

Prvu utakmicu u ovoj NBA sezoni za Milwaukee Buckse odigrao je Dragan Bender koji je u igri proveo dvije minute te za to vrijeme upisao jednu asistenciju i jednu blokadu, a njegova momčad je svladala Detroit sa 104-90 i stigla do sedme pobjede u nizu.

Cleveland je na svom terenu svladao Portland sa 110-104. Ante Žižić nije ulazio u igru kod pobjednika, baš kao ni Mario Hezonja kod Trail Blazersa koji su doživjeli četvrti uzastopni poraz.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.