Jedanaesti tenisač svijeta

Bivši pobjednik Umaga Fabio Fognini operirao oba gležnja

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Bivši pobjednik Umaga Fabio Fognini operirao oba gležnja
31.05.2020.
u 19:41
Talijan je osvajač umaškog ATP turnira 2016. godine.
Pogledaj originalni članak

Jedanaesti tenisač svijeta Talijan Fabio Fognini (33) operirao je u subotu oba gležnja kako bi se konačno riješio bolova koji ga muče već godinama. 

 "Gležanj lijeve noge muči me već tri i pol godine, a desni gležanj stvara mi probleme zadnje dvije godine. Nakon liječničkih pregleda i savjetovanja sa svojim trenerima odlučio sam otići na artroskopsku operaciju. Ovo je bio pravi trenutak da to obavim budući da zbog pandemije koronavirusa nema natjecateljskog tenisa", objavio je Fognini.

Stručnjaci otkrivaju

Roditeljstvo u doba korone: Povratak u novo normalno uz korisne strane novih tehnologija

Ida Prester otkriva kako joj je dijete naučilo slova preko aplikacije za vrijeme pandemije, a njoj je tehnologija doslovno spasila život! O izazovima roditeljstva u ovo izvanredno vrijeme razgovarali smo i s prof. dr. Gordanom Kuterovac Jagodić, pročelnicom Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i dr. Rankom Rajovićem, dugogodišnjim članom Odbora za darovite međunarodne udruge Mensa i UNICEF-ovim suradnikom na projektu ranog poticanja intelektualnog razvoja djece, te osnivačem Odsjeka za darovite Nikola Tesla Centra

Talijan je osvajač umaškog ATP turnira 2016. godine.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar JenniferAK79
JenniferAK79
21:55 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m