liga prvaka

Beşiktaş bez ikakvih izgleda kod Alilovića, Sulića i Sliškovića

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mirko Alilović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Lino Červar
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Červar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mirko Alilović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Lino Červar
11.10.2015.
u 08:10
Lino Červar, trener Metalurga, teško će na gostovanje kod danskog Skjerna gdje su izgledi njegove momčadi da osvoji barem bod jako, jako mali.
Pogledaj originalni članak

Osim Zagrebove utakmice u Parizu, danas će se u skupini A odigrati još dvije. Mađarski Veszprem dočekuje Beșiktaș i tu je samo pitanje s kojom će razlikom Alilović, Sulić i Slišković ispratiti turskog prvaka. Bez obzira na to što neće igrati ozlijeđeni Nagy i Zeitz, Mađari su i dalje puno jači. Flensburg će u svojoj dvorani dočekati Pivovarnu Laško. Sve osim pobjede domaćina bilo bi veliko iznenađenje. Opet, Celjani ne idu s bijelom zastavom i oni će se sigurno nadigravati pa što bude.

Lino Červar, trener Metalurga, teško će na gostovanje kod danskog Skjerna gdje su izgledi njegove momčadi da osvoji barem bod jako, jako mali. Norveški Elverum će dočekati Baia Maru, a treća skandinavska momčad, Kolding, na svom parketu dočekuje mađarski Pick Szeged našeg igrača Alana Blaževića. S obzirom na lošu formu Koldinga, neće biti iznenađenje ako Mađari osvoje oba boda.

>> Hansen i Karabatić igraju poput robota, tko će to zaustaviti?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.