Džudo

Barbara Matić srebrna u Taškentu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Tokio: Barbara Matić izborila borbu za brončanu medalju
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Tokio: Barbara Matić izgubila u borbi za brončanu medalju protiv Madine Taimazove
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Tokio: Barbara Matić izborila borbu za brončanu medalju
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Tokio: Barbara Matić izgubila u borbi za brončanu medalju protiv Madine Taimazove
04.03.2023.
u 19:50
U finalu se Matić susrela po osmi put protiv Austrijanke Michaele Polleres, a borba je otišla u golden score. U produžecima borbe Polleres nakon pregleda snimke sudaca pobjeđuje požrtvovnom tehnikom.
Pogledaj originalni članak

Džudašica Barbara Matić osvojila je srebro drugog dana IJF Grand Slama u uzbekistanskome Taškentu u kategoriji do 70 kilograma. U finalu se Matić susrela po osmi put protiv Austrijanke Michaele Polleres, a borba je otišla u golden score. U produžecima borbe Polleres nakon pregleda snimke sudaca pobjeđuje požrtvovnom tehnikom.

Kao prva nositeljica kategorije Splićanka je u prvom kolu bila slobodna, u drugom kolu nakon minute i petnaest sekundi pobjeđuje Kubanku Idelannis Gomez gušenjem, a u četvrtfinalu i Talijanku Martinu Esposito.

U polufinalu Matić pobjeđuje Šveđanku Annu Bernholm, koja je skupila tri opomene i zaradila diskvalifikaciju. Matić je lani u Taškentu osvojila naslov svjetske prvakinje, svladavši tada u finalu Laua Cvjetko, koja je danas poražena u prvoj borbi od Ukrajinke Nataliije Čistjakove. 

U kategoriji do 63kg Katarina Krišto je upisala je poraz protiv Brazilke Tamires Crude, dok je Iva Oberan izgubila od Francuskinje Agathe Devitry.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.