UNATOČ OGROMNOM INTERESU

Amerikanci neće imati priliku gledati meč Mayweathera i Nasukawe

Foto: Reuters/Pixsell
Floyd Mayweather Junior
Foto: Reuters/Pixsell
Floyd Mayweather Junior
Foto: Reuters/Pixsell
Floyd Mayweather Junior
Foto: Reuters/Pixsell
Floyd Mayweather Junior
30.12.2018.
u 07:00
Sve miriše na to kako bi ovo trebalo imati veze s raznim uvjetima Floyda Mayweathera, koje su Japanci morali ispuniti da na kraju do ovog meča uopće dođe.
Pogledaj originalni članak

Unatoč ogromnom interesu američke publike i višednevnom ispitivanju gdje će se meč moći pogledati, Floyd Mayweather Jr. i Tenshin Nasukawa neće biti raspoloživi američkoj TV publici.

Jedno od glavnih pitanja unutar američke sportske javnosti, posljednjih nekoliko dana, bilo je kako i gdje pogledati ekshibicijski meč Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe. Unatoč tome što je u pitanju, kako je i spomenuto, ekshibicija, interes Amerikanaca za pogledati meč je ogroman. Tako je s nestrpljenjem dočekana informacija o prijenosu, piše Fightsite.

Rizin je napokon objavio na koji će način publika iz Sjeverne Amerike moći pogledati event. To će biti putem interneta, gdje PPV prijenos cijelog programa košta 20 dolara. Zapravo, ne baš i cijelog programa, budući da je onaj meč koji ih najviše zanima, nije uključen u ponudu. Ukratko, Amerikanci će dobiti onaj pravi Rizin program koji sadrži 13 borbi, gdje u glavnoj nastupaju Kyoji Horiguchi i Bellatorov prvak Darion Caldwell. Meč Mayweathera i Nasukawe trebao bi se održati nakon toga, no sada je potvrđeno kako će biti za odabranu publiku. Zanimljivo, osim u cijeloj Sjevernoj Americi, isti meč blokiran je i u Japanu.

Ne zna se pravi razlog za ovu odluku, ali sve miriše na to kako bi ovo trebalo imati veze s raznim uvjetima Floyda Mayweathera, koje su Japanci morali ispuniti da na kraju do ovog meča uopće dođe.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.