NOVE NADE

Agram poziva sve mlade atletičare

Foto: Atletski klub Agram
Atletski klub Agram
Foto: Atletski klub Agram
Atletski klub Agram
Foto: Atletski klub Agram
Atletski klub Agram
Foto: Atletski klub Agram
Atletski klub Agram
Foto: Atletski klub Agram
Atletski klub Agram
18.09.2019.
u 21:16
Šansa da se postane atletičar je pružena svima. Niti jedno dijete neće biti odbijeno, a osim uvoda u sport u cjelini, uvoda u atletiku kao prvog koraka u razvoju vrhunskog atletičara ponuđeni su i rekreativni programi za sve uzraste.
Pogledaj originalni članak

Službeno najbolji atletski klub u Hrvatskoj po kriterijima Hrvatskog atletskog saveza je Atletski klub Agram. U samo 12 godina postojanja postao je potpuno dominantan klub na hrvatskoj atletskoj sceni. Protekli vikend premoćno je pobijedio na Atletskom Kupu Hrvatske u konkurenciji muškaraca i žena te sveukupno, osvojivši gotovo dvostruko više bodova od drugoplasiranog kluba. To je četvrta uzastopna pobjeda na Kupu Hrvatske. Agram pobjeđuje ili je u samom vrhu i u ostalim starosnim kategorijama a njegovi atletičari-ke poput Ane Šimić, Ivane Renić, Ivane Lončarek, Brune Erenta, Hrvoja Čukmana, Svena Cepuša i ostalih uspješno nastupaju na najvećim svjetskim natjecanjima.

Agram je svoju poziciju izborio ponajviše zahvaljujući vrijednom i stručnom radu svojih trenera. Radi se 365 dana u godini a prakticira se atletika u svojoj sveukupnosti – trčanja, skakanja, bacanja, hodanja, i višeboji. Atletika kao sport na neki način sadrži više sportova unutar sebe te je odličan početni sport za svu djecu. Agram je praktički jedini klub u Hrvatskoj koji aktivno prakticira sve navedene grane i godinama promovira prvake i rekordere unutar njih. Ovoga trena su u tijeku upisi i Atletski vrtić i Atletsku školu na atletskoj stazi u sklopu SP „Mladost“

Šansa da se postane atletičar je pružena svima. Niti jedno dijete neće biti odbijeno, a osim uvoda u sport u cjelini, uvoda u atletiku kao prvog koraka u razvoju vrhunskog atletičara ponuđeni su i rekreativni programi za sve uzraste. Atletski klub Agram će se prilagoditi svakom tko se želi atletikom baviti sukladno njegovoj želji. Po mišljenju Agramovih trenera koji su razvili jedinstvene sustave treninga, za atletiku i tjelovježbu nikad nije kasno, neovisno o godinama i kondicioniranosti tako da je svatko dobrodošao kod njih.

Atletski vrtić generalno obuhvaća djecu od 3 do 12 godina raspoređene u više grupa prema dobnim kategorijama, a na treningu se provode svi elementi atletike kroz različite igrice i zabavu kao uvod u sve ono što sama kraljica sportova pruža. Atletska škola odnosi se na starije uzraste nakon vrtića. Za sam trening nije potrebno puno – sportska oprema, bočica vode i ono najvažnije, dobra volja. Sve informacije na brojeve 098 862 555 ili 0992303191.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.