na balkonu

Zgodna Žanamari pozirala u kratkoj haljinici bez grudnjaka, pokazala zavidnu figuru

Foto: Instagram
Foto: Facebook/RTL
Žanamari Perčić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Promo
Žanamari Perčić
Foto: Promo
Žanamari Perčić
Foto: Promo
Žanamari Perčić
20.04.2020.
u 11:42
Odjevena u kratku zlatnu svjetlucavu haljinu s dubokim dekolteom koja je naglasila njezine noge, oduševila je brojne obožavatelje.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Žanamari Perčić ponosi se svojim isklesanim tijelom, a zavidnu figuru odlučila je pokazati na novoj fotografiji koja je nastala na njezinom balkonu.

Odjevena u kratku, zlatnu haljinu s dubokim dekolteom koja je naglasila njezine noge, oduševila je brojne obožavatelje. 

“O prošloj noći. Lokacija: Moj balkon. Cilj: Zašto priznati stvarnost, kada imaš maštu. Tema: Love Island pool party”, stoji u opisu fotografije. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, pjevačica je nedavno objavila izazovnu fotku sa suprugom u opisu koje je pojasnila da joj služi kao motivacija da se vrati u formu. 

"Mislila sam kako ovu fotografiju neću nikada objaviti, ali želim da me motivira kako bih se ponovno vratila u tadašnju formu" napisala je pjevačica uz obrađenu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom u minijaturnom badekostimu koji ističe njezinu stražnjicu, dok je Mario gol do pasa. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, pjevačica je nedavno objavila izazovnu fotku sa suprugom u opisu koje je pojasnila da joj služi kao motivacija da se vrati u formu.  "Mislila sam kako ovu fotografiju neću nikada objaviti, ali želim da me motivira kako bih se ponovno vratila u tadašnju formu" napisala je pjevačica uz obrađenu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom u minijaturnom badekostimu koji ističe njezinu stražnjicu, dok je Mario gol do pasa. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.