u karanteni

Žene su ga obožavale, ali se unakazio botoksom: Sad se pokušava pomladiti vježbanjem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
28.03.2020.
u 21:00
Naime, glumac 66-godišnji glumac, Ray Liotta najpoznatiji po ulozi u filmu 'Goodfellas', viđen je kako vježba ispred teretane Gold's Gym s osobnim trenerom.
Pogledaj originalni članak

Fotografi u Los Angelesu uhvatili su nesvakidašnji prizor za vrijeme borbe s pandemijom koronavirusa.

Naime, glumac 66-godišnji glumac, Ray Liotta najpoznatiji po ulozi u filmu 'Goodfellas', viđen je kako vježba ispred teretane Gold's Gym s osobnim trenerom. Ray je tako doskočio činjenici da su i u Americi zatvorene sve teretane, jer ne želi odustati od vježbanja.

Foto: Profimedia

Liotta je dizao utege, a na licu mu se vidjelo da mu je to doista naporno, dok mu je trener davao savjete kako bi mu bilo mnogo lakše. Osim po ulogama u filmovima, mnogi su Liottu zapamtili kao jednog od glumaca koji je lice uništio pretjeranim kozmetičkim zahvatima.

Foto: Profimedia

Iako on oštro opovrgava da je koristio botoks, mnogi stručnjaci tvrde da je očito da je u želji da izgleda mlađe stvarno pretjerao s korekcijama. 

Foto: Profimedia

Glumac je bio poznat kao veliki zavodnik, ali trenutačno nema baš sreće sa ženama. Sam je, a nije imao nikakvu značajnu vezu nakon što se 2004. rastao od glumice Michelle Grace s kojom ima kćer Karsen Liottu koja je u istom poslu kao i roditelji.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.