Savršeno usklađeni

Vjenčanje ove hollywoodske glumice i Hrvata Vogue je uvrstio među najljepša u ovoj godini

Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
29.12.2022.
u 07:00
Na toj listi najljepših vjenčanja je tako završilo i vjenčanje ravnatelja galerije Karma Art Siniše Mačkovića i njegove supruge glumice Chloe Sevigny koje se ovog svibnja održalo u Connecticutu.
Pogledaj originalni članak

Časopis Vogue u novom izdanju izdvojio je najbolja modna vjenčanja u 2022. godini i na tom popisu našao se i jedan Hrvat i njegova supruga, slavna hollywoodska glumica. Na toj listi najljepših vjenčanja je tako završilo i vjenčanje ravnatelja galerije Karma Art Siniše Mačkovića i njegove supruge glumice Chloe Sevigny koje se ovog svibnja održalo u Connecticutu i to je bilo drugi put da je ovaj par izmijenio bračne zavjete, jer su to učinili i dvije godine ranije. Tada su u New Yorku izrekli sudbonosno da kod matičara samo uz prisustvo kumova. 

Vogue je njihovo vjenčanje u svibnju ove godine izdvojio jer su mladenci bili savršeno modno usklađeni i modni kritičari su pohvalili sva tri outfita koje je mladenka nosila. Za vjenčanje u crkvi odabrala je vjenčanicu koju je za Jean-Paula Gaultiera dizajnirao Glenn Martens,  a Siniša je nosio Bottega Veneta odijelo. Mladenka se za prvi ples presvukla u haljinu s potpisom Loewe by Jonathan Anderson i za treći outfit je odabrala izazovni čipkasti kombinezon. 

 

 

Chloe i Sinišu je upoznala zajednička prijateljica koja je Chloe rekla kako je Siniša drag i iskren te osoba sa stilom i poznavatelj umjetnosti. Siniša je dio djetinjstva proveo u Zaprešića i onda se s roditeljima i starijom sestrom odselio u Australiju. Tamo je diplomirao grafički dizajn, a prije 10 godina stigao je u New York. Par ima sina kojem su dali ime Vanja. 

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin iskreno o gubitku Saše: 'Tuga postaje još veća, a praznina sve dublja'

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PO
poluvodič
08:26 29.12.2022.

To ona što ne voli glumiti scene seksa u filmovima nego ih vjerno prikazuje? Sretno rođo 🤣