PRETUKAO GA

VIDEO: Skandal u Srbiji: Bjelogrlić divljački napao redatelja 'Dare iz Jasenovca'

Foto: PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Dragan Bjelogrlić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Dragan Bjelogrlić
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Telekom Srbija predstavila serije u suradnji s produkcijama Dandelion Productions i Film danas
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Sarajevo: Konferencija za medije u sklopu SFF uoči svjetske premijere filma "Toma"
23.08.2021.
u 12:52
– Divljački me je napao. To je napad drogiranog i pijanog čovjeka. Mučki me je pretukao zbog toga što je smatrao da Daru iz Jasenovca ne treba snimiti i što sam otkrio njegovu korupcijsku aferu – kazao je Antonijević
Pogledaj originalni članak

Glumac i redatelj  Dragan Bjelogrlić (57) priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata u niškom hotelu Ambasador napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića (62)  i udario ga više puta u glavu, piše Blic. Bjelogrlić je zbog nasilničkog ponašanja pritvoren na 48 sati i sutra će biti ispitan.

Inače, Antonijević je autor filma "Dara iz Jasenovca", a ranije je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film Jesen samuraja.

Antonijević je objavio navodnu prepisku s Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome "da bi se moglo zaraditi 100 somova".

Navodni mail prikazivao je i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantirao i tvrdio da je prepiska lažirana.
Na društvenim mrežama pojavila se i snimka napada na kojoj se vidi kako Bjelogrlić, koji je do tog trenutka sjedio za drugim stolom, prilazi stolu za kojim sjedi Antonijević te ga udara.

– Divljački me je napao. Bjelogrlić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni vidio dok me nije počeo udarati. Sjedio je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam natučen. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam što kriti – rekao je Antonijević za Kurir. 

- Dugo sa njim nisam imao nikakve kontakte, niti sam sinoć imao bilo kakav kontakt. Sjedio sam u svom društvu, sve su to bile kolege, u potpuno drugom dijelu sale, iza ugla. Ja sam pričao, skoro sam ležao jer je to nizak krevet, pričao sa kolegama, a on je došao iza tog ugla i napao me. Nisam ga vidio dok me nije počeo udarati. Onda su nas kolege razdvojile. Prietio mi je, psovao majku, ovakav sam, onakav sam", rekao je Antonijević i dodao kako je Bjelogrlića zasmetao i film "Dara iz Jasenovca". 

VIDEO: Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

Avatar Mali Berica
Mali Berica
13:14 23.08.2021.

Srbija nas ne zanima već 30 godina i nikada više nas neće zanimati, najmanje što oni moraju napraviti je ispričati se za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih, moraju platiti ratnu štetu.

BR
BrigitaM
13:09 23.08.2021.

Još jedna žrtva Jasenovca. Tome nikada ni broja ni kraja.

IN
Inkvi
13:15 23.08.2021.

Prilično oštra kritika filma.