ne prestaju komentari

VIDEO Ivana Kindl objavila snimku zbog koje je Vuco 'popi****', javio se i Dino Jelusić: 'Kako si zaklala'

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL, Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/Pixsell
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook/ Ivana Kindl
Foto: Facebook/ Ivana Kindl
02.08.2021.
u 14:26
Podršku su Dini pružili brojni kolege, a među njima je i Ivana Kindl koja je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila snimku nastupa iz HRT-ove emisije 'Kod nas doma' u kojoj je s Dinom otpjevala pjesmu 'Tebi pripadam'.
Pogledaj originalni članak

Prošli tjedan objavljeno je da je naš mladi pjevač Dino Jelusić (29) postao član kultnog benda Whitesnake i od tada se ne prestaju nizati komentari na njegov uspjeh. Podršku su mu pružili brojni kolege, a među njima je i Ivana Kindl koja je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila snimku nastupa iz HRT-ove emisije 'Kod nas doma' u kojoj je s Dinom otpjevala pjesmu 'Tebi pripadam'. 

- Ovo je ta 'sporna' izvedba zbog koje je Vuco popi*dija! A zapravo je ispalo super duper - napisala je Kindl uz objavu.

Ispod objave odmah se javio i sam Dino. - Isuse kako si zaklala, uvijek se iznova iznenadim kad poslušam - napisao je Jelusić. Podsjetimo, u listopadu prošle godine Vuco izvrijeđao Dinu kada je gostovao u Podcast Inkubatoru. 

Foto: Facebook
"Njegovo pjevanje je fenomenalno. Čak ima i emociju koja bi mogla biti veća, ali mislim da on nije puno inteligentan. On dolazi u emisiju hrvatske dalekovidnice i unaprijed govori: 'Ja nisam baš naučio tekst Dine Dvornika.' Jel on lud? Jeste vi normalni?" kazao je Vuco u razgovoru za Podcast Inkubator i nastavio:

"Kad on bude zvijezda ja ću si odsjeći k**** koji je veći od ove boce i bacit ću ga pasima. Ja sam to rekao i za Zorana Mišića. To su instant proizvodi". Vuco se nakon toga strašno naljutio i nije htio više pričati o njemu.  

No, nakon što je saznao da je Dino postao član Whitesnakea Vuco je promijenio ploču i nahvalio mladog Zagrepčanina.  - Ja sam potakao u njemu dišpet! Jer je on najbolji na svijetu! Dino je najbolji vokal na svijetu - kazao je Vuco za Slobodnu Dalmaciju i dodao: - Ako se David Coverdale koji je jedan od pet najjačih izvođača svih vremena, makne iz grupe pa mali Dino postane glavni vokal, onda je Luka Modrić k.... i može trčati po zadarskim livadama. Kamo sreće da momci, rockeri, naprave uspjeh u domovini i izvan nje - rekao je Siniša. Dini je poručio i da se ne zaustavi samo na tome da bude prateći član. - Dino, samo naprid i nemoj se zaustavit da budeš prateći član. Budi mangup, lider, vokal, zvijezda. Budi svoj i neka ti David Coverdale pomogne da isfuraš svoj projekt. Jer, Siniša Vuco, nema jal, ja imam ljubav, i hvala Bogu da ideš...- poručio je Jelusić.

 Na sve je kasnije reagirao i Jelusić kojeg su ove Vucine izjave silno zabavile. "Isuse Kriste ovaj dan postaje sve luđi" napisao je Jelusić na Insta Storyju. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Ledeni
Ledeni
15:30 02.08.2021.

Ja ću si odajeći ... kada Vuco ne bude seljačina.

MA
MaksovMesar
17:09 02.08.2021.

A što o ovome misli večernjakova seksi baka neda ukraden...?!😁😁😁

PO
postolar
16:51 02.08.2021.

Ja ću odsjeći jer je vuco nepopravljiva seljachina. Dino samo jako, svaka čast i kapa do poda.