Nova pjesma

Vedran Ljubenko singlom 'La la la la' najavljuje uvod u novi glazbeni pravac

20.03.2018.
u 19:05
Radi se o atipičnoj pjesmi kojoj je teško odrediti žanr. Inspiriran djetinjstvom, selidbom, odrastanjem i ljudima oko sebe napisao sam pjesmu koja govori o čovjekovoj potrebi da se petlja gdje mu nije mjesto i o tome kako svi žele imati više nego što mogu.
Pogledaj originalni članak

Bivši natjecatelj showa "The Voice" Vedran Ljubenko izdao je novi singl "La la la la". Riječ je o autorskoj pjesmi kojom, kaže Vedran, najavljuje uvod u drugačiji i upečatljiv glazbeni pravac.

- Radi se o atipičnoj pjesmi kojoj je teško odrediti žanr. Inspiriran djetinjstvom, selidbom, odrastanjem i ljudima oko sebe napisao sam pjesmu koja govori o čovjekovoj potrebi da se petlja gdje mu nije mjesto i o tome kako svi žele imati više nego što mogu, iz čega nastaje nezadovoljstvo i opterećenost nebitnim stvarima u životu - kaže Vedran.

Glazbeni producent je Hrvoje Prskalo, a za spot je zaslužan Raul Brzić.

- Ovaj put mislim da se stvarno dogodio klik, jer smo aranžman doveli na novu, malo moderniju razinu. Snimali smo na više lokacija po Zagrebu, a glumili smo izbjeglice koje putuju besciljno kroz vrijeme i prostor, odnosno ljude koji odlaze u potrazi za mjestom gdje će biti shvaćeniji i prihvaćeniji. Plesni pokreti prikazuju sraz između normalnog stanja čovjeka i stanja u kojem potpuno poludi i prelazi granice. - objasnio je Vedran.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZI
ziko555
20:54 20.03.2018.

Nije se dogodio klik izmedju mene i njegove pjesme