UZVRATILA NA INSTAGRAMU

Vampirica Olja pozirala kao časna pa ju napali, nije štedjela riječi: Ne smeta vam što se krije iza takve slike

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Olja Vičbič
Foto: RTL
Olja Vičbič
Foto: Instagram
06.04.2021.
u 21:35
Splitska performerica Olja Einfalt koju smo upoznali u RTL-ovoj emisiji Večera za 5, outfitom časne sestre razljutila je mnoge
Pogledaj originalni članak

Splićanka Olja Einfalt (37) koju ćemo uskoro gledati u 13. sezoni  "Ljubav je na selu" na Instagramu je objavila niz fotografija na Uskrs u outfitu časne sestre. Dio pratitelja ju je prozvao da se nedolično ponaša pozirajući ulicama grada pod Marjanom pa je tako odlučila uzvratit.

Foto: Instagram

"Vidim mnoge smeta moj outfit - a ne smeta vam, i ne vidite mnogi što se krije iza takve slike! Poljubac svima, nadam se da uživate u vašim domovima za blagdane", napisala je Olja, akademska slikarica, dizajnerica i vlasnica brenda Skandal.

Njezini performansi često izazivaju trnce na koži; visjela je u hladnjači s govedinom, bacila se u rijeku u vjenčanici, spavala u lijesu i 'pila' krv...

Publika ju je upoznala u kulinarskoj emisiji "Večera za 5 na selu", a sada će probati pronaći ljubav na selu.

Kreativna kreatorica nakita može se pohvaliti dosegom svoje kreativnosti. 

Nakit koji Olja dizajnira ima svoje kupce u Americi, a svoj put do hrvatskih kupaca također polako pronalazi, a Olja misli da našim ljudima možda nedostaje hrabrosti za tako odvažne komade nakita. Njezin nakit u svom spotu nosila je i Andrea Šušnjara, a Olja je otkrila s kim bi s estrade voljela surađivati. -  S Andreom sam puno radila. Napravila je za splitsku sredinu jedan veliki odmak. A od muških s kim bi voljela surađivat. Mislim da bi za mene bio najbolji Thompson. Zato što je on onako hrabar, on je popularan, on ima taj neki rock stil i stvarno bi bilo inspiracija s njim surađivati - kazala je Olja prošlog listopada.

VIDEO Pogledajte epizodu našeg podcasta s Albinom Grčić

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BU
bucogi
22:04 06.04.2021.

37?🤣🤣🤣🤣🤣

Avatar Tombstone
Tombstone
21:51 06.04.2021.

Nesto fali nasoj rijeci izvodjacica pa morate koristiti srbizme?

Još iz rubrike Showbiz