BEZ DLAKE NA JEZIKU

Uršula oplela po kritikama o outfitu kolegica: 'Trebamo poraditi na dvostrukim kriterijima'

Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: HRT
Foto: HRT screenshot
Uršula Tolj
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Instagram
Foto: Renato Branđolica/HRT
24.01.2021.
u 20:00
Svestrana voditeljica Uršula Tolj koja je inače dugogodišnja urednica Dore te šefica hrvatske delegacije za Euroviziju progovorila je o kritikama na račun izgleda i outfita voditeljica.
Pogledaj originalni članak

Vesela i nasmijana Riječanka Uršula Tolj svestrana je voditeljica HRT-a. Dugogodišnja šefica hrvatske delegacije za Euroviziju, a inače profesorica hrvatskog jezika osvrnula se u najnovijem intervjuu na prozivanja kolegica voditeljica i njihovih odjevnih kombinacija, u odnosu na kolege voditelje.

- Pa, to je nešto na čemu moramo poraditi kao društvo. Na tim dvostrukim kriterijima. Već samo primjećivanje da žene nisu isto komentirane kao muškarci je korak u tom smjeru - rekla je Uršula za 24 sata nakon što su je upitali kako gleda na to da se ženama često sudi zbog modnih kombinacija, u odnosu na muške kolege.

Otkrila je pritom tko će ove godine odjevati voditeljice Dore Danielu Trbović, Doris Pinčić, Jelenu Lešić i Barbaru Kolar.

- Bit će odjevene pod pomnim okom naše kostimografkinje Nataše Svekler primjereno svečanosti glazbe kakva Dora jest. Proba ćemo imati puno, i za izvođače i za voditeljice i za sve nas jer želimo da Dora 2021. bude najbolja do sada - govori Uršula.

Foto: HRT screenshot
Uršula Tolj

Podsjetimo, nakon što je u emisiji prije dva tjedna privukla pozornost jer je nosila hlače, dežurni komentaori na društvenim mrežama poručili su voditeljici da joj bolje stoje minice, koje je prethodno tome nosila pa je i zbog njih bila prozivana.

- Super ste. Samo tako nastavite dalje. Jedno ako može mali savjet, bolje vam stoje suknje i minice nego hlače. Nadam se da se zbog ovog ne ljutite - poručio joj je jedan gledatelj. - Danas ste nam u hlačama! Lijepo vam stoje, ali minica je za vas izmišljena! Trebalo bi donijeti zakon da vi uvijek budete u minici, da se uvijek vide vaše lijepe noge! Svi bi glasali za taj zakon! - pisao joj je drugi.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.