Za njih je to provokacija

U Srbiji bijesni jer se u prijenosu Eurosonga pojavila ova zastava

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
11.05.2018.
u 13:16
Dok je kamera snimala publiku, uhvatila je dvoje posjetitelja koji su na zaslonima svojih mobitela imali zastavu Kosova.
Pogledaj originalni članak

Sanja Ilić i Balkanika s pjesmom "Naša deca" osigurali su Srbiji nastup u finalu Eurosonga, a njihov nastup u Lisabonu u četvrtak navečer u drugoj polufinalnoj večeri, piše Kurir, nije prošao bez provokacija.

Naime, odmah poslije nastupa predstavnika Srbije u prijenosu uživo pojavila se zastava Kosova. Dok je kamera snimala publiku, 
uhvatila je dvoje posjetitelja koji su na zaslonima svojih mobitela imali zastavu Kosova. U Srbiji to vide kao provokaciju jer Srbija ne priznaje neovisnost Kosova. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 157

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
15:29 11.05.2018.

Kosovo i Bosna nrmaju zastavu. To im je EU napravila neku improvizaciju. Sve na isti kalup. Žuto-plavo sa zvjezdama.

Avatar Radojica
Radojica
15:50 11.05.2018.

Strašna zastava. Ista kao i bosanska, plavo žuta krpa koja ne predstavlja ništa, a dokazuje da su i ti novonastali narodi u prošlosti bili isto to - ništa. A Slovenačka? Ruska sa Triglavom, vrlo originalno. A Makedonska? Nekakvo sunce? Na tzv. zapadnom Balkanu žive samo dva naroda koji imaju uporište u prošlosti, Hrvati i Srbi i to je istina za onog ko se želi s njom supčiti, ali ne osporavam drugima pravo da se nazivaju kako god hoće.

ST
Stojko
13:57 11.05.2018.

Odlična pjesma, možda čak favorit za konačnog pobjednika. Nekad su naši autori šišali srpske, a sada je nažalost obratno.