SPROVOD ZA PAMĆENJE

U Bihaću pokopana pjevačica Donna Ares

Foto: Dnevni avaz
Donna Ares
Foto: Dnevni avaz
Donna Ares
Foto: Dnevni avaz
Donna Ares
05.10.2017.
u 09:57
Donnu ćemo pamtiti kao jaku, dobru ženu i velikog borca. Napustila nas je prerano, imala je tek 41. godinu
Pogledaj originalni članak

Na gradskom groblju Humci u Bihaću jučer je u poslijepodnevnim satima pokopana Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares. Pokopana je pored oca Osmana Kolakovića, a osim obitelji, ispratili su je njezini mnogobrojni prijatelji, kolege, građani iz cijele BiH. Među njima su bili i Halid Bešlić, zatim Omar Raković, Mirzad Pervanić Migos, Nihad Kantić Šike, Elmir Rekić, Kadira Čano...

Donna Ares, preminula je u 41. godini života, poslije dugogodišnje borbe s rakom. Na posljednji počinak ispraćena je uz zvuk trube, a izvedena je pesma “Amazing Grace”, koju je, pretpostavljamo, ona željela da se odsvira. Donna Ares je rođena 1977. u Bihaću. Završila je nižu i srednju glazbenu školu, kao i umjetničku školu u svom rodnom gradu. Prvi javni nastup imala je na “Dori” 1997. godine s pjesmom “Zadnja noć”. Također, imala je veliki broj poznatih pjesama, između ostalog hit s Halidom Bešlićem “Sviraj nešto narodno”. Pjevačica je napisala knjigu “Soba za nikoga”, koja je inspirirana njezinom borbom protiv teške bolesti. - Svi ćemo jednom umrijeti, samo je pitanje hoćemo li svi svoje živote proživjeti?

Dok jedni razmišljaju o drugima i tuđe živote žive, drugima život prolazi u strahu što će netko reći i dok bolesni čekaju konačna izlječenja, ja nisam gubila vrijeme i živjela sam punim plućima u svim uvjetima. Ovdje i sada. Da sam sjedila i čekala da izliječim rak i tek onda nastavim sa životom, nikada ne bih saznala ovo što znam danas. Zašto kad imamo sve nemamo ništa i onda kad izgubimo tek počinjemo voljeti život? - stoji na posljednjoj strani njezine knjige “Soba za nikoga”. Donnu Ares pamtit ćemo kao jaku, dobru ženu i velikog borca.


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.