tužan rastanak

Tuga u obitelji Lepe Brene: 'Nadam se da ti je tamo negdje bolje'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Profimedia
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Vecernji.hr
Lepa Brena
24.06.2019.
u 20:00
Pjevačici Aleksandri Živojinović preminuo je djed s kojim je bila jako bliska.
Pogledaj originalni članak

Supruga posinka Lepe Brene, folk pjevačica Alekasandra Živojinović na Instagramu je podijelila tužnu vijest, te otkrila kako joj je preminuo djed s kojim je bila jako bliska.

"Mili moj dekice, otisao si mi jučer...mnogo ćes mi nedostajati... ne mogu da ti opišem moju tugu i bol... nadam se da ti je tamo negdje bolje i da te anđeli čuvaju... voli te tvoja unuka najviše na svijetu dekice moj... zauvijek", napisala je ispod fotografiju s djedom.

Foto: Instagram

U travnju je gostovala u emisiji ''Vikend'' te progovorila o odrastanju u Belom Manastiru.

Kako prenosi Glossy, pjevačica se rasplakala u emisiji nakon što je njezina majka Borka Mihajlović ispričala kako su je kao dijete maltretirali u rodnom gradu. – Proliveno je dosta suza, bilo je odricanja. Sada bi se svi ti koji su nekada i rekli nešto ružno protiv nje fotografirali s njom, htjeli popiti piće. Mogla sam ići od kuće do kuće zbog tih prepirki. Oni su svi odrasli, ta djeca koja su pravila neke probleme, izrugivala se – ispričala je Borka i dodala da su je ta djeca maltretirala zato što je ''voljela raditi to što radi''.

Pjevačica je naglasila kako su ružne stvari iza nje te se uvijek rado vraća gradu u kojemu je odrasla. – Bili smo svi djeca i ne želim se vraćati na negativne stvari. Obožavam dolaziti u svoj Beli Manastir i svi mi kažu ''svaka čast'' – rekla je Aleksandra, snaha Lepe Brene.

Prošle godine u lipnju, Aleksandra se udala za Filipa Živojinovića, a par je početkom ožujka dobio svoje prvo dijete, sina Aleksandra. Pjevačica je zbog trudnoće odlučila napraviti pauzu u karijeri, a sada je u emisiji 'Vikend' najavila veliki povratak na glazbenu scenu.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

Avatar jeremija1
jeremija1
21:24 24.06.2019.

Pa dobro; jeste li vi u večernjem normalni ? Brena, Šaban, Karleuša....kaj ste vi srpsko narodnjačko glasilo ? Sram vas bilo, na kafanu ste se spustili ! Na cajke kaj jedva pisat znaju ! Na muziku kaj po rupama slušaju pijanci ! Za vrijeme Jugoslavije to u Hrvatskoj nije moglo dobiti niti redka ! Tad su pojam Hrvatske bili Josipa, Pogorelić, Tereza i Kviskoteka ! A ne deda nekakve cajke ! Daj mu Bog lako duši, al molim vas nemojte daviti narod s vijestima o nekakvim prikazama iz kafane ! Hočete da vas ljudi prestanu skroz ćitati ? Kome i za čiji račun to sertvirate ? Sramite se ! Ovo si nek pročita glavni urednik !

PJ
pjole
20:32 24.06.2019.

Dnevna doza Srbije na Večernjem

Avatar Apsalar
Apsalar
21:12 24.06.2019.

Tuga od portala