PONOSAN JE

Transrodni glumac nakon promjene spola pokazao mišiće i goli torzo

Foto: MARIO ANZUONI
Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala
Foto: Instagram
Elliot Page
Foto: MARIO ANZUONI
Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala
Foto: Instagram
Elliot Page
03.12.2021.
u 23:30
Elliot Page objavio je da je transrodan u prosincu prošle godine. Prije je bio poznat kao Ellen Page, glumica koja se pojavila u filmovima „X-Men“, „Inception“ i „Juno“ za koji je bila nominirana i za Oscara za najbolju glavnu glumicu
Pogledaj originalni članak

Glumac  Elliot Page (34) ove je godine napravio operaciju promjene spola, a to mu je, rekao je, spasilo život. Na društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije nakon transformacije, a na posljednoj je oduševio pratitelje jer je pokazao goli torzo, ali i mišiće. Fotografija je na Instagramu u samo jednom danu skupila gotovo dva milijuna lajkova.

Elliot Page objavio je da je transrodan u prosincu prošle godine. Prije je bio poznat kao Ellen Page, glumica koja se pojavila u filmovima „X-Men“, „Inception“ i „Juno“ za koji je bila nominirana i za Oscara za najbolju glavnu glumicu.

- Osjećam ogromnu zahvalnost za nevjerojatne ljude koji su me podržavali na ovom putu. Ne mogu opisati kako je izvanredan osjećaj konačno voljeti sam sebe – stajalo je u njegovoj objavi gdje je podijelio i statističke podatke o diskriminaciji i ubojstvima nad transrodnim osobama. U ožujku se pojavio na naslovnici magazina Time kao prvi transrodni muškarac na naslovnici tog magazina.

U intervjuu za Time tada je otkrio da je operacijom želio postići muževniji izgled. - Osjećao sam se kao dječak – podijelio je glumac koji se prvi put ošišao na kratko s devet godina. 

- Htio sam biti dječak, ispitivao sam mamu mogu li biti dječak jednog dana – rekao je. Početkom ove godine razveo se od plesačice Emme Portner, s kojom je bio u braku tri godine.

VIDEO>>Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'


 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.