Prometna nesreća

Tony: Skršen sam, nisam skupio snagu i nisam otišao na sprovod

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Sara Dombre
Cetinski u Areni Zagreb
Foto: Davor Puklavec/pixsell
10.11.2017.
u 11:13
Jučer je u Rovinju pokopan Ibrahim Kevljanin koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći u Rovinju u kojoj je sudjelovao Tony Cetinski
Pogledaj originalni članak

U razgovoru za RTL pjevač Tony Cetinski objasnio je zašto se nije pojavio na sprovodu Ibrahima Kevljanina koji je stradao u prometnoj nesreću u Rovinju u  kojoj je sudjelovao Tony.

- Razmišljao sam doći, međutim nisam mogao skupiti snage. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopće niti u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se nikome desi ovo što se desilo meni, čak ni onima koji se usude grozne stvari insinuirati- rekao je shrvani Tony koji  je otkazao sve svoje nastupe. Na pitanje kako se osjeća, pjevač je rekao:  

- Uopće nije bitno kako se ja osjećam, cijelo vrijeme mislim kako se osjeća obitelj pokojnoga i to mi je jedino u mislima.

Kaže da je vjernik i toga dana nije imao nikakav loš predosjećaj i osjeća da je taj trenutak bio sudbinski namijenjen mu. 

- Cijeli život sam u nekom strahu od tog automobila i čovjek samo misli da to kontrolira potpuno - rekao je.  Na pitanje kako će nastaviti dalje i hoće li se vratiti na pozornicu, kazao je: - Ne znam kako ponovno stati na pozornicu. Nema druge. Ja moram pokušati ići dalje, moram živjeti, moram se baviti ovim poslom. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

HR
hrza
07:19 11.11.2017.

Pretužno. Tko će sad divljat autom i gazit ljude?

GR
grodar
12:15 10.11.2017.

Ma zamisli

JO
Journalist007
15:32 10.11.2017.

Ooo... naš Tony odmah je postao vjernik čim mu se nešto loše dogodilo.