obradili o. madnića

Swingersi i Ivana Kindl snimili spot u klubu Pepermint

Foto: Nina Šturlić
swingers,ivana kindl,portal (1)
Foto: Nina Šturlić
swingers,ivana kindl,portal (1)
Foto: Nina Šturlić
swingers,ivana kindl,portal (1)
04.03.2013.
u 13:11
Riječ je o pjesmi koju je u originalu napisao i snimio Oliver Mandić, još daleke 1978. godine. Poštujući sjajni aranžman originala, Swingersi su produkcijski osvježili pjesmu staru 35 godina.
Pogledaj originalni članak

Robert Mareković i njegova Porinom nagrađena grupa Swingers ugostili su domaću divu Ivanu Kindl u obradi pjesme "Ljuljaj me nježno".

Riječ je o pjesmi koju je u originalu napisao i snimio Oliver Mandić, još daleke 1978. godine. Poštujući sjajni aranžman originala, Swingersi su produkcijski osvježili pjesmu staru 35 godina, ugledajući se na svjetsku produkciju Imelde May. Naravno, pjesma je pretvorena u duet, što u originalu nije bio slučaj, te je na taj način dobila novu dimenziju. Inače, pjesma se pojavila na radijskim postajama sredinom veljače, a upravo je završeno i snimanje spota za ovu dinamičnu, plesnu i proljetnu pjesmu.

Spot je sniman u popularnom zagrebačkom klubu Pepermint u Ilici 24. Premijera spota očekuje se do kraja tjedna. Spomenimo još da će na Dan žena grupa Swingers razveseliti žensku populaciju svojim nastupom u Bulldog pubu u samom srcu Zagreba.

>>Ivana Kindl: Želja mi je otvoriti azil isključivo za mačke

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.