Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli životinje

Ivana Kindl: Želja mi je otvoriti azil isključivo za mačke

kindl
Davor Puklavec/Pixsell
09.02.2013.
u 19:00

– Nekako mi je do Valentinova bilo više stalo prije, u tinejdžerskoj dobi, nisam tip kojemu treba pažnja na taj dan. Ja ništa ne očekujem, da se ne razočaram, dovoljna je tek gestica, nikako veliki pokloni.

Pjevačica ima novi hit “Zamisli”, koji je već treći tjedan među 10 najboljih prema nacionalnoj listi Instituta hrvatske glazbe. Za aranžman ove balade zaslužan je Ivanin dečko Alen Križaj.

Slavite li Valentinovo i što poklanjate?

– Nekako mi je do tih stvari bilo više stalo prije, u tinejdžerskoj dobi, nisam tip kojemu treba pažnja na taj dan. Ja ništa ne očekujem, da se ne razočaram, dovoljna je tek gestica, nikako veliki pokloni.

Na koje biste mjesto najradije otputovali?

– Obožavam tople krajeve pa svakako na jug. Inače obožavam putovanja, a na sljedeće bih voljela otići s dečkom koji ih ne preferira, tako da ću morati razraditi taktiku nagovaranja.

Kad ste napravili zadnjeg snjegovića?

– Nedavno. Uvijek kad padne snijeg, napravim red snjegovića na prozoru.

Maskirate li se za maškare?

– Rijetko, no ove sam godine kupila dvije perike pa ćemo vidjeti.

Pečete li kolače?

– Ne, za to je zadužen Alen, no jako ih volim jesti. Obožavam kolač koji zovemo Spužva Bob, maminu ledenu tortu i tetin kolač od banana koji nitko drugi ne zna spremiti kao ona.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:08 09.02.2013.

Azil za mačke?! Pa to je lijepo da ima ljudi koji su bez briga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije