Svaki dan drugačija

Što je sada radila s licem, pitaju se obožavatelji reality zvijezde koja o ovoj temi mudro šuti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: SBM/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
10-25-07 Somebody Help Me Premiere
Foto: SBM/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
Red Carpet Retro - Khloe Kardashian
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram/Wanda Nara
27.09.2020.
u 08:26
Khloe Kardashian tijekom godina mijenjala je svoj izgled, ali u zadnje vrijeme ili pretjeruje s odlascima kod estetskog kirurga ili pretjeruje s filterima i photoshopom.
Pogledaj originalni članak

Gledatelji koji Khloe Kardashian gledaju u reality showu "Keeping up with the Kardashians" primijetili su kako Khloe izgleda sasvim  drugačije na fotografijama koje objavljuje na Instagramu. Koristi toliko filtera i photoshopa na svojim fotografijama da joj obožavatelji u komentarima stalno poručuju kako je više uopće ne mogu prepoznati i kritiziraju Khloe da pretjeruje.

Fotografija koju je objavila jučer i na kojoj reklamira jedan proizvod opet je njezine pratitelje šokirala i djeluje kao da je reality zvijezda i sestra Kim Kardashian bila na operaciji jer joj je nos drugačiji, jagodice na licu su joj drugačije i mnogi obožavatelji zamijenili su je s njezinom starijom sestrom Kourtney. Na komentare o svom izgledu Khloe ne odgovara pratiteljima na društvenim mrežama kao što nikada ne govori ni o navodnim operacijama i samo je jednom odgovorila obožavatelju na kritike i rekla je kako svaki dan izgleda drugačije jer svaki tjedan ide na transplantacija lica. 

Foto: SBM/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
10-25-07 Somebody Help Me Premiere

Njezini prijatelji kažu kako se ona uopće ne uzrujava zbog ovakvih komentara i tvrde da su promjene na njezinom licu rezultat različitog načina šminkanja i da nemaju veze s odlascima kod estetskog kirurga. Khloe je zadnjih godina izgubila popriličan broj kilograma i dovela je svoje tijelo u formu i postala je ovisnica o tjelovježbi, ali o promjenama na licu mudro šuti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.