Potez očajnika

Stanković jumbo-plakatima zove Balaševića u goste

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Đorđe Balašević
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Đorđe Balašević
Foto: HRT/Screenshot
Aleksandar Stanković
Foto: Tomislav Jagar
Đorđe Balašević - koncert u Lisinskom
16.01.2019.
u 18:55
- Bio sam kod njega doma prije petnaestak godina, sve smo dogovorili i onda je odjednom odustao. Poslije sam pokušavao još nekoliko puta doći do njega, no supruga ili menadžer nisu me puštali dalje, do Đoleta nisam došao, priča Stanković
Pogledaj originalni članak

Urednik i voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković jumbo-plakatima poziva u goste Đorđa Balaševića kojeg čeka u gostima već 15 godina., pišu 24 sata gdje možete vidjeti natpise postavljene na cestama.

-Ma i ako Đorđe Balašević kaže 'ne' ili uopće ne odgovori, neću se naljutiti. On je moj glazbeni idol, rekao je Aleksandar Stanković . Iako bi se reklo  da je to bio potez očajnika, Stanković je jednostavno stjeran u kut pa je riskirao s neobičnom pozivnicom pa 'kol'ko košta, da košta'.

- Ne smijem reći koliko je koštalo - kratko nam je rekao Stanković, a nije javno obznanio niti tko je platio oglase.

Još jedna patnja mu je glumac Rader Šerbedžija koji se isto nije odazvao pozivu u goste popularne nedjeljne emisije.  Trudi se godinama, ne može se reći da nije pokušavao, bio je uporan poput maratonca. Otkrio je te dugogodišnje muke:

- Bio sam kod njega doma prije petnaestak godina, sve smo dogovorili i onda je odjednom odustao. Poslije sam pokušavao još nekoliko puta doći do njega, no supruga ili menadžer nisu me puštali dalje, do Đoleta nisam došao.

U potpisu plakata piše Mia Radenković, iz pjesme "Ljerka".

- Ta, poslije ide Uobraženković. To sam namjerno napravio, ne znam, možda misli da sam uobražen pa zbog toga ne želi doći u emisiju - strepi od najgoreg Stanković. Voditelj je izjavio kako je odrastao uz Balaševićeve stihove.

- Pa dijete sam uspavljivao njegovim pjesmama, bio na koncertima u Kerempuhu, Areni, u Ljubljani, zaljubljivao se uz njega... Plakatom sam mu želio poručiti da mislim na njega - zaključuje Stanković.

Pogledajte video s Cirque du Soleilom:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

PR
prajdali100
19:28 16.01.2019.

Da li itko od odgovornih sa HRT prati koje je goste u zadnjih godinu dana Stanković pozivao i tko je radio očajne priloge za tu nakaradu od emisije. Hvala.

PR
prajdali100
19:25 16.01.2019.

Imaš ti Stankoviću još puno idola iz Srbiju.Vjerujem da bi bio najsrećniji da pozoveš Vulina u emisiju.Procvjetao bi.Ali, i Komšić će dobro poslužiti.A mi sve to plaćamo....Srećom tu očajnu emisiju godinama ne gledam.

Avatar Tito
Tito
19:03 16.01.2019.

Hahahaha neće ni Đorđe da ga spašava. Ajde malo na građevinu traže skelara