grozni prizori

Srpski mediji bruje o incidentu na koncertu poznatih repera: 'Dečka su bacili s pozornice i nastavili tući'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marin Tironi/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
06.08.2021.
u 17:15
Dok je Inas pjevao na pozornicu se popeo i jedan od obožavatelja na kojeg su odmah nasrnuli zaštitari Jala Brate i Bube Corellija. Zaštitari su zgrabili mladića i bacili ga među publiku, a potom ga nastavili tući.
Pogledaj originalni članak

Šokantne snimke nastale tijekom koncerta poznatih repera Jale Brata i Bube Corellija preplavile su društvene mreže. Dvojac je zajedno s reperom Inasom održao protekli vikend koncert u Nišu na kojem se dogodio nezapamćeni incident.

Naime, dok je Inas pjevao na pozornicu se popeo i jedan od obožavatelja na kojeg su odmah nasrnuli zaštitari Jala Brate i Bube Corellija. Zaštitari su zgrabili mladića i bacili ga među publiku, a potom ga nastavili tući, prenosi Blic koji je objavio i snimku neviđenog kaosa. 

Foto: Instagram
Srpska javnost zgrožena je incidentom, a svoje razočaranje javno su iskazale i brojne poznate osobe poput  glumca Viktora Savića i pjevača Slobe Radanovića. - Izvođači trebaju štititi svoju publiku, a ne gledati dok ih neko baca sa bine i tuče. Što god da se dogodilo, to su klinci i nasilje nije rješenje. Treba vas biti sram - bio je jasan Radanović na svom Instagramu.

Pokrenuta je i peticija za zabranu ulaska popularnih repera u Srbiju koju je do sada potpisalo više od 20.000 ljudi. Oni se do sada nisu oglasili o ovom incidentu.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping avionom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MA
marijanka
17:56 06.08.2021.

ma koga to zanima

PI
Pišmevrit
17:21 06.08.2021.

Nisu to reperi, to su breperi

GE
genadij
19:49 06.08.2021.

A jel ga vrag gonil na koncert u kojem se ne pjeva nego retardirano slovka. To nisu nikakvi pjevači nego jadni plagijatori afroameričkih repera i turbo cajkaša, šund nad šundom. Likovi se dokono prenemažu a budale to puše.