NIJE MU MOGLA OPROSTITI

Srpska pjevačica ostavila našeg nogometaša nakon dva mjeseca veze, a sve je kriva Cecina kći

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
17.12.2019.
u 17:43
Kako piše sprski Kurir, Kaja je Matea ostavila dok su zajedno bili u Parizu, a sve je kriva kćer srpske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.
Pogledaj originalni članak

Srpska pjevačica Kaja Ostojić i hrvatski nogometaš Mateo Pavlović prekinuli su nakon samo dva mjeseca veze.

Kako piše sprski Kurir, Kaja je Matea ostavila dok su zajedno bili u Parizu, a sve je kriva kćer srpske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Naime, Mateo je mladu pjevačicu Anastasiju zapratio na Instagramu, što se Kaji nikako nije svidjelo.

- Kaja je poludjela kada je vidjela da je Mateo zapratio Anastasiju, i to dok je ona bila kod njega u Parizu. Čekala ga je da se s treninga vrati kući, a onda je osula paljbu. Krenula je vikati na njega kako je on ne poštuje, što on ima pratiti Anastasiju i gledati njene slike - rekao je izvor za spomenute novine. 

Mateo joj je odgovorio kako ima pravo pratiti koga god želi jer je to njegovo pravo.

- Objasnio joj je da ju je zapratio zato što mu se sviđaju njene pjesme, ali i to kako se Anastasija ponaša u javnosti, što je Kaju još više naljutilo. Pitala ga je zašto je s njom ako ima potrebu gledati druge djevojke. Odgovorio joj je da je on slobodan raditi što želi i da, ako joj se ne sviđa, može otići - ispričao je izvor. 

Pjevačica se navodno nakon toga spakirala i otišla u Bruxelles, gdje se nalazi i sada. 

Mateo ima 29 godina i igra za  Angers SCO, a srpski mediji ranije su pisali kako je upravo on razlog zbog kojeg se Kaja rastavila od svog dotadašnjeg supruga DJ-a Juniora Jacka. 

- Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala - napisala je tada Kaja na Instagramu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

IL
ilijan1a
18:18 17.12.2019.

O kakvim vi bedastoćama pišete

IH
iron.hide.54966
17:53 17.12.2019.

U hrvatskoj više ništa neće biti isto.

DU
Deleted user
17:52 17.12.2019.

Mateo pa ti si pravi sretnik!

Još iz rubrike Showbiz