astro analiza

Slavna glumica teško se ozlijedila, razvila infekciju, a onda i izgubila posao

Foto: Instagram/Široki/Hercegovina.info
Foto: instagram
Foto: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL
Brooke Shields out in New York
Foto: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL
Brooke Shields out in New York
Foto: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL
Brooke Shields out in New York
11.04.2021.
u 23:00
Već s 10 mjeseci života njezine fotografije objavljene su u medijima, a s devet godina postala je model, već s 12 godina snimila je film u kojem igra djevojčicu prostitutku.
Pogledaj originalni članak

 Kada se rodi djevojčica klasično izražajne ljepote, za pretpostaviti je da će u životu biti zamijećena, da će možda živjeti poput princeze. Istovremeno je za očekivati da joj je njezina ženstvenost veliki izazov u životu.

Američka glumica i model Brooke Shields rođena je u znaku prilagodljivo sposobnih Blizanaca, s podznakom u Djevici. Grafički prikaz astroloških aspekata odmah je jasan – višestruki t-kvadrat, opozicije i konjunkcije u promjenljivim i “dvojnim” znakovima – fizička snaga i izdržljivost prikrivaju psihičku nesigurnost i ranjivost. Mjesec je u Blizancima i svojim položajem te mnoštvom aspekata “poklanja” joj puno toga: izvrsnu verbalnu snalažljivost, smisao za humor, ali i dramu, čini njezine oči zanosnima, “prikazuje” njezinu zahtjevnu majku koja budno prati i kontrolira njezino odrastanje više nego što joj daje istinske ljubavi. Time je mama veže za sebe, ne samo emotivno nego i materijalno. Već s 10 mjeseci života njezine fotografije objavljene su u medijima, a s devet godina postala je model, već s 12 godina snimila je film u kojem igra djevojčicu prostitutku. Najpoznatija je njezina uloga u filmu “Plava laguna”. Mama joj je dala katolički odgoj i pomno je pazila na njezin ugled i naučila je pristojnom ponašanju, omogućila joj je obrazovanje na sveučilištu Princeton.

Fizičke energije ima napretek. U stanju je probijati tunel, pri tome zaboravljajući da svoje tijelo forsira na iznimne napore i da godine života treba uvažiti. Tijelo nije stroj. Koliko se je forsirala svjedoči stravična ozljeda u vrijeme treninga – puknuće bedrene kosti. Dodatno je njezina prerana želja za brzim oporavkom na iscrpljen organizam razvila opasnu infekciju – tek tada je Brooke shvatila da mora fizički usporiti, a psihički i emotivno očvrsnuti.

S obzirom na vrlo dramatičnu, izazovnu planetarnu energiju u njezinom horoskopu, jedan problem je uvijek u društvu nekoliko drugih problema. Gubitak posla joj je došao u tom paketu problema. Tako se, na žalost, uči veliki životni ispit – čuvaj zdravlje dok ga imaš, nježno postupaj sa svojim tijelom i svojom psihom i njeguj mentalno zdravlje – tek tada možeš biti sretan.

U 2021. godini upravo su psihičko zdravlje i duhovna snaga ono što Brooke Shields treba, na čemu je već počela raditi. To će joj ubrzati i olakšati oporavak. Posao će se pojaviti sam od sebe, a u njemu će imati ulogu “učiteljice” – učit će druge svojom pričom kako prevladati krize i pronaći novi put kroz život, kako otkriti one dijelove sebe za koje nije znala da ih ima u sebi.   

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

VIDEO Zbog ljubavi princ Philip odrekao se vjere i zahladio odnos s obitelji 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.