Kak se šika

Sjajni talenti oduševili Vinka Štefanca i Maju Bajamić

Foto: Doringo
Foto: Doringo
Foto: Doringo
Foto: Doringo
Foto: Doringo
Foto: Doringo
Foto: Doringo
21.12.2017.
u 14:57
"Kak se šika" talent show još je jednom oduševio mnogobrojnu zagrebačku publiku, kao i poznatog voditelja Vinka Štefanca i popularnu pjevačicu Maju Bajamić.
Pogledaj originalni članak

Srijedom navečer u popularnoj zagrebačkoj kavani "Kak se šika" već tradicionalno se nudi vrhunska zabava.

I ovoga tjedna posjetitelji nisu kući otišli razočarani jer treća večer talent showa ponudila je novi spektakl.

- Ovo je bilo fenomenalno, vrhunska zabava. Šteta što za ovaj show nismo znali ranije. Čuo sam da su u prvoj večeri bili i mađioničari, imitatori, vic majstori... Nadam se da ću ih ponovno moći vidjeti u polufinalu - komentirao je jedan od mnogobrojnih posjetitelja koji su prostoriju ispunili do posljednjeg mjesta.

Žiriju, u kojem su ponovno sjedili glazbeni producent Orjen Riđanović, akademska slikarica Mihaela Olujić, spisateljica Jelena Kastaneti i novinar Večernjeg lista Hrvoje Delač, ovoga puta pridružila se i poznata pjevačica Maja Bajamić, a program je još jednom vodio nenadmašni Vinko Štefanac.

Iako je tijekom svoje bogate glumačke i voditeljske karijere radio i vidio sve i svašta, iskusni Vinko niti u jednoj od tri večeri nije skrivao koliko je oduševljen ovim natjecanjem, a svaki puta nađe i lijepu riječ za sve kandidate. Ovotjednu večer sjajnim glazbenim izvedbama otvorila je Mateja Šekelja, a fenomenalno se nadovezao i Valter Ilić koji je dobio veliku podršku publike. Dino Kondić pokazao se kao jedno veliko otkriće, a nakon njega na pozornici se predstavio i Flamenco de la Marko.

Zubić-Petrak- Šurbek trio oduševio je sjajnim glazbenim nastupom i raznovrsnošću - pjevalo se na ruskom, engleskom i hrvatskom jeziku. Pjevačicu Dijanu Zubić nahvalila je Maja Bajamić, istaknuvši njezine sjajne glazbene mogućnosti. Za kraj je ostao Martin's Surfers band koji je odradio sjajan nastup te je publiku ostao zabavljati i nakon završetka talent showa.

Trećom večeri prvi krug natjecanja trebao je završiti, međutim, organizatori natjecanja "Kak se šika" i "Hitchtone Music & Promotion" odlučili su u siječnju organizirati još jednu večer prije polufinala.

Zbog toga što su neki prijavljeni natjecatelji bili spriječeni u dolasku, njihov nastup prebacit će se za početak 2018. godine, ali zbog velikog interesa za nastup na toj večeri moći će se prijaviti i neki novi kandidati. Stoga se već od danas skupljaju nove prijave, a više informacija o svemu može se saznati na Facebook stranici Kak se šika.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.