obiteljska posla

Sharon Stone negirala romansu s Banderasom, Melanie ipak skida tetovažu

Foto: LuMar Jr/Press Association/PIXSELL
sharon stone
Foto: Press Association/Pixsell
'Melanie Griffith and Antonio Banderas arriving at the 84th Annual Academy Awards, held at the Kodak Theatre in Los Angeles, CA, USA on February 26, 2012. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
melanie griffith antonio banderas
Foto: Gabriele Maricchiolo/KIKA/PIXSELL
melanie griffith
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
sharon stone
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
sharon stone
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
sharon stone
27.06.2014.
u 19:32
Antonio Banderas mi je kao brat, kaže Sharon Stone u priopćenju kojim je demantirala glasine da su dugogodišnji prijatelji otišli korak dalje
Pogledaj originalni članak

Antonio Banderas mi je kao brat, Melanie je bila uz mene prilikom rođenja moje troje djece, oni su moja obitelj - tim riječima Sharon Stone demantirala je glasine kako su ona i Banderas novi hollywoodski par.

Melanie Griffith i Antonio Banderas početkom lipnja objavili su kako se razvode nakon 18 godina braka. Sharon Stone je prijateljica para već 20 godina, a ona i Antonio susreli su tijekom posljednjeg festivala u Cannesu.

Sharon nije jedina koja je demantirala da je u vezi s Banderasom. Isto je napravila i indijska glumica Mallika Sherawat, o kojoj se prije dvije godine pričalo kako je imala aferu s glumcem.

Melanie Griffith, nakon povratka s odmora u Italiji, jučer je viđena u jednom centru za uklanjanje tetovaža u LA-u, gdje nastavlja s uklanjanjem "Antonio" tetovaže.

>>Antonio Banderas nakon razvoda ljubi Sharon Stone?!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.