Privremena mjera

Severina je dovela sina na adresu bivšeg partnera Milana Popovića

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL
28.11.2019.
u 20:57
Sutkinja Tea Golub danas je donijela privremenu mjeru i u presudi je odlučila da Aleksandar živi s ocem te da se otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.
Pogledaj originalni članak

Severina Kojić, kako neslužbeno doznajemo, nekoliko minuta poslije 20 sati dovela je svog sina u zagrebački kvart Horvatovac na adresu njegova oca Milana Popovića. 

Pjevačica je tako ispoštovala privremenu mjeru koja je danas izrečena na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu. Naime, sutkinja Tea Golub danas je donijela privremenu mjeru i u presudi je odlučila da Aleksandar živi s ocem te da se otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. 

Neslužbeno doznajemo kako se Milan Popović odlučio odreći bilo kakve alimentacije od Severine. Ali Popović će morati poštovati taj dio sudske odluke. Kako doznajemo, u situacijama kao što je slučaj Severine Kojić i Milana Popovića u borbi za skrbništvo donose se tri rješenja.

Jedno rješenje odnosi se na to kome pripada skrbništvo, drugo je rješenje koliko često drugi roditelj može viđati dijete i treće rješenje je visina novčane naknade kojom sud želi zaštiti dijete.

Minimalna naknada je 1200 kuna koju sud dodjeljuje djetetu i pritom sud u ovakvim slučajevima nikada ne ulazi u imovinsko stanje djeteta. Taj iznos alimentacije sud je odredio i Severini i ona će je morati isplaćivati Popoviću. 

Pogledajte kako se odnos Severina i Milana Popovića od idile pretvorio u pakao

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 78

MS
mihovil.strujic
21:04 28.11.2019.

Nije dovela na adresu bivseg partnera nego djetetovog oca. Ne znam koliko je to autoru clanka bitan detalj, pa sam usput spomenuo...

Avatar forsage30
forsage30
21:26 28.11.2019.

u državi ima na tisuće slučajeva djece rastavljenih roditelja pa ni jedna druga majka nema potrebu to nešto što je privatno toliko eksponirati u javnost.Ovakva osoba putem djeteta koristi medijsku pažnju...jadno i bijedno do dna.

Avatar niwrad
niwrad
21:14 28.11.2019.

Nekad su ljudi ostajali zajedno zbog dobrobiti djece, a danas su leptirići i iskrice odraslih iznad svega. Čim zaiskriš na nekoga drugoga - rastava, a djeca nek pate. Nakon nekog vremena iskrice nestanu i opet si tamo gdje si bio. Onda shvatiš da ništa nisi dobio, a puno si izgubio.