wow!

Seksi izdanje naše pjevačice iznenadilo je mnoge: 'Ne znam je li te veći gušt slušati ili gledati'

Foto: Instagram
Natali Dizdar
Foto: Instagram
Natali Dizdar
Foto: Josip Regović
Foto: Privatni album
Foto: Josip Regović
04.01.2020.
u 12:18
Osim što slušatelje osvaja glasom, Natali Dizdar nerijetko plijeni pažnju istančanim modnim odabirom koji pažljivo naglašava njezine atribute.
Pogledaj originalni članak

- Svima želim dobru zabavu večeras gdje god da jeste i sretno u dvadesetima! A ako ste doma kojim slučajem, okrenite na HRT1 - zaželjela je pjevačica Natali Dizdar uz prigodne fotografije na Instagramu koje su uskoro izazvale val komentara prepunih pozitivnih dojmova.

"Savršen glas", "Kao žena ženi...ne znam je li te veći gušt slušati ili gledati. Svako dobro u novoj!", "Prelijepa slatka Natali" i slični komplimenti redali su se na Natalinom Instagramu.

Foto: Instagram
Natali Dizdar

Natali je inače velika zaljubljenica u putovanja, a jedno od putovanja donijelo joj je i ljubav koja sada opstaje na daljinu jer njezin dečko William Page živi u New Yorku, zbog čega Natali često putuje na relaciji Hrvatska – Amerika.

Otkrila nam je prošle godine i kako su se upoznali. – Upoznali smo se u Laosu u jednoj kuglani, dobro je igrao i eto… Dobrih mjesta za izlaske u New Yorku ne nedostaje. Natali je već istražila čari tamošnjeg noćnog života, otkriva nam koja su mjesta njezini favoriti i na kojim je sve koncertima bila.

Foto: Instagram
Natali Dizdar

– Bila sam na nekoliko koncerata, Jima Jamesa, Wilcoa, na jazz-večerima na nekoliko poznatih lokacija u NY. Poslušala sam i izvođače poput Bonoboa, Toro y moi i slično, to je sveprisutna elektronska glazba – otkriva. Održavati vezu na daljinu nije lako i veliki je izazov, pa smo upitali Natali hoće li se ona i William uskoro skrasiti negdje na istom kontinentu. 

– Razmišljamo o svim opcijama, ali trenutačno smo oboje u završavanju nekih poslova, tako da je zasad tako kako je.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.