Ne želi pažnju

Seksepilna glumica Megan Fox ne voli nositi izazovnu odjeću

Foto: Reuters
Seksepilna glumica Megan Fox ne voli nositi izazovnu odjeću
08.03.2010.
u 08:53
Zvijezda filma "Transformeri" požalila se kako se rijetko kad sredi za odlazak na kavu s prijateljima ili za noćni izlazak jer je tada svi primjećuju i ne daju joj mira.
Pogledaj originalni članak

Seksepilna glumica Megan Fox mrzi izlaziti van s društvom u izazovnoj odjeći jer je onda svi mjerkaju i prepoznaju u trenu. Zvijezda filma "Transformeri" u takvim se situacijama ne može obraniti od znatiželjnika pa za izlazak u šoping ili na kavu bira što manje upadljivu odjeću.

- Imam prekrasan kaput s potpisom Dolce i Gabbana koji je zbilja neobičnog dizajna, ali rijetko ga nosim jer u njemu privlačim pažnju - požalila se 23-godišnja glumica.

Voljela bi imati hrabrost poput Rihanne i ući u visokim potpeticama i mini suknji u neki fast food, no jednostavno, kaže, ne može jer je onda svi gnjave.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AG
Agramer198
00:12 09.03.2010.

pa normalno, mislim kako otići u McDonalds bez štikli i dopičnjaka????? Fakat nezamislivo. A jadna Megan...