Nova ljubav

Seal na crvenom tepihu nije skidao ruke s dvojnice svoje bivše žene

Foto: Pixsell/Profimedia
Seal (1)
Foto: Pixsell/Profimedia
Seal (1)
Foto: Pixsell
heidi
16.04.2012.
u 20:00
Pjevač i Australka ljubili su se na dodjeli nagrada u Melbourneu. Delta je sa 18 godina preboljela rak. Četiri godine bila je zaručena s pjevačem Westlifea, a ljubila je i Nicka Jonasa
Pogledaj originalni članak

Tri mjeseca otkako je objavio da se razvodi od Heidi Klum (38), u život pjevača Seala (49) ušla je nova plavuša, 27-godišnja australska pjevačica i pijanistica Delta Goodrem. No boja kose nije jedino što manekenka i mlada glazbenica imaju zajedničko.

Mlađa verzija Heidi

Već na prvi pogled jasno je da uskoro bivša Sealova supruga i njegova nova simpatija izrazito sliče jedna drugoj. Očito britanski glazbenik ima svoj tip žene. Da se između lijepe Delte i vječnog romantičara nešto opasno kuha, bilo je jasno nakon njihova prekjučerašnjeg susreta na crvenom tepihu na dodjeli australskih televizijskih nagrada Logie u Melbourneu.

Kad je ugledao Deltu u dugoj bijeloj haljini i s velikim loknama, baš kakve nosi i Heidi, Seal ju je čvrsto privinuo k sebi i udijelio joj sočan poljubac. Pjevačica je uzvratila osmijehom te su razmijenili nekoliko riječi stalno se dodirujući.

Svi koji su svjedočili prvom javnom Sealovu očijukanju s drugom ženom otkako se razišao sa suprugom, tvrde da je kemija između njih dvoje očita. Dok je njezin bivši zavodio 21 godinu mlađu ljepoticu, Heidi je snimljena na pikniku s djecom na Beverly Hillsu.

Na korak do braka

Iako je od novog muškarca u svom životu puno mlađa, Delta Goodrem već ima dosta ljubavnog iskustva. Sa 22 godine zaručila se za Briana McFaddena, bivšeg pjevača irskog boy-benda Westlife.

Zaruke su raskinuli lani, a Delta je utjehu pronašla u zagrljaju Nicka Jonasa, člana popularnih Jonas Brothersa, no par se razišao u veljači ove godine. Kad joj je bilo 18, dijagnosticiran joj je Hodgkinov limfom zbog čega je morala zamrznuti karijeru i posvetiti se liječenju. Poslije liječenja krajem 2003. objavila je da se rak povukao.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.