Nevolje

Sa seta filma u kojem glumi Brad Pitt policija zaplijenila 85 pušaka

Foto: pixsell
Sa seta filma u kojem glumi Brad Pitt policija zaplijenila 85 pušaka
11.10.2011.
u 23:22
Ravnatelj antiterorističke jedinice u Mađarskoj rekao je kako je oružje bilo spremno za pravi ratni okršaj iako je u dokumentima pisalo da se puške ne mogu upotrebljavati
Pogledaj originalni članak

U Budimpešti na setu filma "World War Z" u kojem glavnu ulogu igra Brad Pitt policija je zaplijenila 85 pušaka koje su se trebale koristiti u nekima od scena. Ravnatelj antiterorističke jedinice u Mađarskoj Hajdu Jones medijima je potvrdio kako su puške pronađene na skladištu kojim se koristi filmska ekipa te su im oduzete, a objasnio je i zašto: - Ustanovili smo kako u dokumentaciji piše da se puške ne mogu upotrebljavati a mi smo otkrili kako je oružje bilo spremno za pravi ratni okršaj. Jones je naglasio kako je transport ovakvog oružja ilegalan pa čak ako ga se namjerava koristiti u filmske svrhe te su članovi filmske ekipe zaduženi za brigu o oružju koje se koristi na snimanju bili dužni obavjestiti antiterorističku jedinicu o oružju koje su dopremili na set. Cijela situacija navodno je razljutila i samog Brad Pitta jer ovakav razvoj događaja je produljio njegov boravak u Budimpešti.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MK
M.K.R.B.
07:21 12.10.2011.

Dobro je, treba malo i te američane prckati za terorizam jer oni to stvarno i jesu!

TO
Toni50
05:56 12.10.2011.

Jad i bjeda i Mađaroni ali ne samo oni stručnjaci za puške...

Avatar cro1com
cro1com
06:00 12.10.2011.

Koji film!?

Još iz rubrike Showbiz