EUROSONG

S HRT-a 'oprali ruke' nakon debakla: Važno je sudjelovati!

Foto: HRT/Screenshot
Franka Batelić
Foto: HRT/Screenshot
Franka Batelić
Foto: Srećko Rundić
Franka Batelić zapjevat će sa Željkom Bebekom na turneji ‘Ono nešto naše 2018.’!
Foto: Screenshot
Franka Batelić
Foto: Screenshot
Franka Batelić
15.05.2018.
u 14:34
– Ističemo kako je riječ o natjecanju na kojem je teško pogoditi ukus publike te kako je osim rezultata bitno i sudjelovati – rekli su s HRT-a
Pogledaj originalni članak

Još se nisu stišali negativni komentari nakon debakla Franke Batelić na Eurosongu u Portugalu s pjesmom "Crazy". Podsjetimo, naša je predstavnica osvojila 17. mjesto od 19 zemalja u prvom polufinalu. Bez obzira na to, na HRT-u ne smatraju da je išta sporno.

– Ističemo kako je riječ o natjecanju na kojem je teško pogoditi ukus publike te kako je, osim rezultata, bitno i sudjelovati – rekli su s HRT-a za Net.hr te nisu željeli odgovoriti na pitanje koliko je nastup stajao javnu televiziju. Odgovor je kako su "troškovi bili u skladu s predviđenim i odobrenim sredstvima".

Valja podsjetiti i kako su s HRT-a u veljači branili Frankin izbor za našu predstavnicu bez obzira na to što je već tada bilo puno kritičara.

– Treba imati hrabrosti ući u jedan takav projekt. Franka je bila spremna za sve i imala je tim koji je već pripremio pjesmu. Nismo imali nijedan razlog reći: "To je malo suspektno." Franka je sigurno odličan izbor – rekao je tada Tomislav Štengl, urednik projekta Eurosong.

S HRT-a nisu odgovorili na pitanje vraća li se Dora, budući da su mnogi posljednjih dana govorili kako je to najbolje rješenje.

– Razmatramo različite mogućnosti za sljedeći odabir hrvatskog predstavnika za natjecanje za Pjesmu Eurovizije, ali odluka o tome bit će donesena naknadno – poručili su s HRT-a za Net.hr.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

PR
prajdali100
15:11 15.05.2018.

Kao što sam ranije napisao ovaj cirkus nisam gledao niti ću ikada više.P.S. svi oni koji su znali napisati dobru pjesmu odavno su mrtvi.Preostali " znalci" nemaju blage veze....

Avatar vila velebita
vila velebita
14:44 15.05.2018.

Kakve pjesme pobjeđuju i na što se svela Eurovizija.... kome to još treba?!?! I naravno, tko još to gleda?!?! Da se niste raspisali o tome ne bi ni znao da je bila!

RI
rightside
14:55 15.05.2018.

ko i svake godine "grupa strucnjaka" sve to fino" organizuje" napravi izracune troskova racunajuci svaki detalj,,tako da kad se zavrsi oni vec imaju svu lovu u dzepovima a rezultat,, haha kog zanima plasman? zarada je ista plasman bio u prva tri ili zadnja dva..))))i tako svake godine,,ma samo me zanima koliko su dobili da odaberu bas nju da nas zastupa ove godine? jer sigurno to nije bilo za lijepe oci, ili zbog sposobnosti,znanja il nedaj boze, dobre pjesme,,))))