Odluka koja je iznenadila

RTL ukida emisiju koja je godinama bila jedan od najprepoznatljivijih brendova ove televizije

Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Privatni album
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.08.2022.
u 18:54
S RTL- a su objasnili zašto ukidaju emisiju "Exkluziv" i poručili su kako se zahvaljuju cijelom timu na njihovom radu i predanosti ovom projektu.
Pogledaj originalni članak

Magazinska emisija "Exkluziv" godinama je bila jedan od prepoznatljivih brendova RTL-a, pa je iznenadila vijest kako se ova emisija uskoro gasi. Tu informaciju potvrdili su nam i s RTL-a te objasnili što je dovelo do ove odluke. 

- Nakon četiri godine prikazivanja RTL prestaje s emitiranjem emisije 'Exkluziv'. Uzimajući u obzir sve parametre te želje naših gledatelja, smatramo kako je došlo vrijeme za promjene. Scenu i događanja nastavljamo pratiti putem našeg informativnog programa i portala. Zahvaljujemo se timu 'Exkluziva' na njihovu radu i predanosti projektu. - poručuju s RTL-a.

Zadnje četiri godine emisiju su obilježili razgovori s brojnim svjetskim i domaćim slavim osobama te su gledatelji iz emisije u emisiju mogli saznati sve zanimljivosti s domaće i strane estradne scene. Tijekom godina mijenjali su se urednici i voditelji emisije, a mijenjale su se i rubrike u emisiji i do ukidanja Exkluziv je vodila Ana Radišić. Ona je pokrenula i svoj podcast, a u jednom intervju nedavno nam je ispričala u čemu vidi razliku između podcasta i televizijskih emisija.

- Razlika postoji, i u tome je čar i ljepota, a meni golemi užitak. Podcast je moja osobna priča, tim i ljubav, kroz njega me ljudi imaju priliku upoznati još osobnije i bliže u odnosu na televizijske formate. Televizija je sasvim drukčija vrsta ljubavi koja traje već četrnaest godina i u koju sam zaljubljena kao prvog dana! Ondje uživam u formatima, projektima i ulogama iza i ispred kamera koje me ispunjavaju na druge načine i kroz koje rastem i gradim se kao novinar, urednik, voditelj, kreativni producent…- objasnila je Ana.

VIDEO Preminuo je višestruko nagrađivani novinar Mislav Bago

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IV
Ivan79
19:55 19.08.2022.

Aleluja!!

DU
Deleted user
15:51 20.08.2022.

"Exkluziv"....nakaradno ime ...za zatvor...