LEGENDARNI ROCK SASTAV

Rolling Stonesi posvetili koncert svom preminulom bubnjaru: 'Nedostaje nam'

Foto: Press Association/PIXSELL
The Rollling Stones
Foto: Press Association/PIXSELL
The Rollling Stones
Foto: Richard Pohle/News Syndication/PIXSELL
Mick Jagger
Foto: Press Association/Pixsell
The Rolling Stones 2015
Foto: Reuters
Rolling Stones
Foto: Reuters
Rolling Stones na Kubi
Foto: Press Association/Pixsell
The Rolling Stones 2015
Foto: Press Association/PIXSELL
The Rollling Stones
Foto: Press Association/PIXSELL
The Rollling Stones
Foto: Reuters/PIXSELL
The Rolling Stones pose as they arrive for the opening of the new exhibit
Foto: Reuters
Rolling Stones
Foto: DPA/Pixsell
23.09.2021.
u 23:30
- Željeli bismo ovaj koncert posvetiti Charlieju - rekao je pjevač Mick Jagger, a gitarist Ronnie Wood je dodao da cijeli bend moli i svira za Wattsa..
Pogledaj originalni članak

Poznati rock band The Rolling Stones održali su svoj prvi koncert nakon smrti bubnjara Charlieja Wattsa, piše BBC. Nastupom u Massachusettsu započeli su turneju 'No filter tour', a u publici je bilo 300 ljudi. Tijekom nastupa, pjevač Mick Jagger prisjetio se Wattsa te istaknuo da ovaj nastup posvećuju njemu. "Ovo je naš prvi koncert na turneji 2021. godine. Ovo je proba, naš debi. Moram reći da je ovo za nas pomalo dirljiva noć jer je ovo prva turneja koju ćemo odraditi u posljednjih 59 godina bez našeg voljenog Charlieja Wattsa. Svima nam toliko nedostaje. Nedostaje nam kao dio benda, kao prijatelj na pozornici i izvan nje", rekao je Jagger. "Imamo toliko uspomena vezanih za Charlieja i siguran sam da ih i vi imate. Nadam se da ćete ga se sjećati kao i mi. Željeli bismo ovaj koncert posvetiti Charlieju", nastavio je. Gitarist Ronnie Wood naglasio je kako se cijeli bend moli i svira za Charlieja. 

Podsjetimo, Watts je preminuo u 81. godini nekoliko mjeseci nakon hitne operacije srca. Zahvat je navodno prošao u redu, a on se trebao pridružiti bendu na turneji nakon što se oporavi. To se nije dogodilo, jer je on nekoliko mjeseci kasnije preminuo.  

VIDEO Preminuo glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u seriji 'Seks i grad'

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.