UMISLIO DA SU U VEZI

Renata Sopek (41) progovorila o opsesivnom obožavatelju: 'Rekao je da će doći po mene'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Renata Sopek
24.03.2021.
u 18:20
Zagrebačka fitness trenerica i poznato TV lice Renata Sopek otkrila je detalje o obožavatelju koji joj je slao uznemirujuće mailove te umislio da su u vezi.
Pogledaj originalni članak

Poznato TV lice Renata Sopek (41) suočila se s pravom dramom. Naime, našla se na meti opsesivnog obožavatelja koji joj je prije nekoliko godina javno na Facebook stranici počeo iskazivati ljubav. Sve se činilo bezazleno, ali se razvilo u proganjanje i strah.

- Moj posao je prekrasan, otvara brojne mogućnosti i približava me ljudima. Većina sjajno reagira, totalno prijateljski, ali ima i onih koji u nekom trenutku mogu izgubiti kontakt sa stvarnošću, postati devijantni i prijeći granicu. Izloženost javnosti tada pokazuje svoju negativnu stranu. Tako mi je prije nekoliko godina jedan muškarac na mojoj Facebook stranici počeo javno iskazivati ljubav, osjećaje i privrženost - kazala je za Gloriu priznavši da se u početku nećkala hoće li izaći s pričom u medije, ali smatra da kao poznata osoba na taj način može upozoriti na opasne pojave u društvu, kao što su voajeri koji društvene mreže koriste kao oblik zlostavljanja.

Foto: Instagram

Sopek navodi da je odahnula tek kad je priča dobila sudski epilog. Naime, mladić je uhićen te nakon suđenja poslan na psihijatrijsko liječenje. - Rekao je da će doći po mene - tvrdi ona.

Inače, Renata se prošlog listopada pohvalila novim radnim mjestom. Nakon što je diplomirala komunikacijski menadžment ranije prošle godine, otisnula se u agencijske vode.

- Nakon dvadeset godina prisutnosti u medijskom prostoru, rada na televiziji, tisuća voditeljskih gaža, intervjua i snimanja, okrećem novu stranicu u profesionalnoj sferi (što ne znači da me i dalje nećete viđati gdje ste navikli) i s osobitim zadovoljstvom pišem ovaj post nakon prvog dana, na novom radnom mjestu. Već sam se udomaćila, zahvaljujući odličnom timu i mogu samo reći da se jako veselim novim poslovnim izazovima! - napisala je na Facebooku.

 Podsjetimo, Renata je još prije četiri godine stekla zvanje stručnog prvostupnika odnosa s javnošću, s posebnim dodatkom diplomi za "poseban uspjeh” na preddiplomskom stručnom studiju Komunikacijskog mendžmenta. 

Pogledajte najbolje trenutke ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar babinjak1984
babinjak1984
18:31 24.03.2021.

Zašto ga nije jednostavno blokirala??

ZA
zagi101
19:27 24.03.2021.

komunikacijski menadžment???? mislim da je to diplomirala i pokosica, ustvari to je obični tečaj a ne nekakav studij

DU
Deleted user
19:38 24.03.2021.

a kaj radiš na fejsu?