sretno zaljubljena

Remi ponovno ljubi! Nakon prekida s našim glazbenikom utjehu našla u Beograđaninu

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mirela Priselac Remi
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Mirela Priselac Remi
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
11.07.2020.
u 16:57
Njezino srce osvojio je misteriozni Beograđanin zbog kojeg Remi u posljednje vrijeme živi na relaciji Zagreb-Beograd.
Pogledaj originalni članak

Iako u javnosti ne želi pričati o svom ljubavnom životu čini se kako se Mireli Priselac Remi ponovno sreća osmjehnula na tom planu. Iz gradskih kuloara može se čuti kako je pjevačica grupe Elemental već neko vrijeme zaljubljena. Njezino srce osvojio je misteriozni Beograđanin zbog kojeg Remi u posljednje vrijeme živi na relaciji Zagreb-Beograd.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mirela Priselac Remi

Njezina zadnja poznata veza bila je s glumcem i glazbenikom Filipom Riđičkim. Prvi put zajedno su snimljeni krajem 2017. godine u Lisinskom na proslavi 25. godišnjice Hrvatske glazbene unije kada je Mirela , kao predsjednica Glavnog odbora HGU-a, vodila program i nastupala sa svojim bendom Elemental, a glumac Filip Riđički bio joj je tada pratnja. Veza nije dugo potrajala, a prije Filipa Mirela je bila u dvogodišnjem braku s umjetnikom Mirom Perkovićem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Jopa
Jopa
19:04 11.07.2020.

Nije prva... ;-)

AM
amaravic
08:26 12.07.2020.

Kod kuce su potroseni svi resursi

SU
Sunce3
23:44 11.07.2020.

Sunce naše, prelijepa si.!