superpar

'Pucala sam iz polumitraljeza': Bada i Toca dokazali da su branili Hrvatsku

Foto: RTL
Superpar
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Superpar
17.04.2019.
u 17:05
Bada je otkrila kako se služila mitraljezom te u noćnoj patroli i zapucala. Kazala je da je to bilo u jesen 1990. godine nakon Balvan revolucije kada su susjedu u mjesnom odboru rekli da oboje idu braniti Hrvatsku.
Pogledaj originalni članak

Natjecatelji RTL-ova  reality showa Superpar, 54-godišnja Blaženka i 57-godišnji Tomislav Župan, poznatiji kao Bada i Toca dragovoljno su branili Hrvatsku, piše RTL.

Bada je otkrila kako se služila mitraljezom te u noćnoj patroli i zapucala. Kazala je da je to bilo u jesen 1990. godine nakon Balvan revolucije kada su susjedu u mjesnom odboru rekli da oboje idu braniti.  

Foto: RTL

Dodala je  da su status branitelja dobili tijekom 'Superpara', nakon što su dokazali da su sudjelovali u ratu. Pomogli su im njihovi zapovjednici koji su im bili svjedoci.

Foto: RTL

Bada je progovorila i o teškoj prometnoj nesreći u kojoj su bili 1995. godine, kaže da je razbila šajbu glavom i da joj se kičma rastresla. Do zdravstvenih problema došlo je šest godina nakon sudara i 2001. je,  nakon što se probudila nepokretna, završila na operaciji u Draškovićevoj. 

Blaženki i Tomislavu ovo nije prvi put u reality showu. Naime, 2017. su korak do finala ispali iz  'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

BR
bruno877
17:31 17.04.2019.

Polumitraljez, je li? Majko moja...

PU
puntar13
17:56 17.04.2019.

Pucali kad se napili, kao i čede s druge strane. Majko mila, tko sve danas nema status branitelja!

Avatar Idler 3
Idler 3
18:10 17.04.2019.

Hrvatski se veli strojnica !!!