seks skandal

Poznati glazbenik oglasio se o optužbama koje su žene iznijele protiv njega: 'Bio sam naivan i glup'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Curtis Hilbun/AFF/Press Association/PIXSELL
adam levine
Foto: Curtis Hilbun/AFF/Press Association/PIXSELL
adam levine
Foto: Curtis Hilbun/AFF/Press Association/PIXSELL
adam levine
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
adam levine
Foto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL
adam levine
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
adam levine
Foto: Curtis Hilbun/AFF/Press Association/PIXSELL
adam levine
Foto: Instagram
adam levine
Foto: Instagram
Foto: TikTok
23.09.2022.
u 22:15
Frontmen benda Maroon 5 Adam Levine priznao je da je slao objavljene poruke, no ne i da je imao aferu.
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Adam Levine (43) odlučio je s javnosti podijeliti svoju verziju priče o seks skandalu u kojem se našao. Frontmen benda Maroon 5 priznao je da je slao objavljene poruke, no ne i da je imao aferu. 

- Trenutačno se o meni puno priča i ovom prigodom želim sve raščistiti. Loše samo prosudio komunikaciju, ali nisam imao aferu, iako sam prešao granicu tijekom prilično tužnog razdoblja moga života. U određenim trenucima razgovor je postao neprikladan, ali sredio sam to i djelovao proaktivno, rješavam to sa svojom obitelji. Moja supruga i obitelj su sve do čega mi je stalo na ovome svijetu. To što sam bio dovoljno naivan i glup da riskiram jedino što mi je uistinu važno, najveća je pogreška koju sam mogao napraviti. Nikad je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to. I proći ćemo kroz to zajedno - napisao je Levine na društvenim mrežama.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, influencerica Sumner Stroh prije nekoliko dana objavila je TikTok video u kojem je rekla kako je godinu dana imala aferu sa slavnim glazbenikom. Summer je u videu podijelila screenshotove poruka koje joj je Levine slao putem Instagrama, a otkrila je i kako ju je čak pitao može li svoje dijete nazvati po njoj. Nakon njezinog videa, privatne razgovore s pjevačem objavile su i druge žene. Tako su komičarka Maryka i Alyson Rose objavile snimke zaslona njihovih razgovora.

- Skreni se pažnju je****m sa mnom. Opsjednut sam tobom - pisalo je u porukama koje je dobila Maryka. - Možda trebam vidjeti tu stražnjicu. Gledanje tvoje stražnjice kako pleše će me zauvijek obilježiti, no inače sam nevjerojatno - još je jedna od poruka.

- Učinio bih sve za to. Kupio bih odrezak za nju i govorio joj slatke stvari. Želim sad tetovirati svoju stražnjicu - piše na snimkama zaslona. Pojavila se i četvrta žena i to bivša instruktorica joge Adama Levinea, Alanna Zabel, koja ga je optužila da joj je slao slične poruke. Zabel je trenirala pjevača od 2007. do 2010. godine, a navodi da joj je Levine pisao da želi 'provesti cijeli dan gol s njom'.

Inače, Adam je u braku s Viktorijinom anđelicom Behati Prinsloo (34), a par je nedavno otkrio da očekuju svoje treće dijete. Prinsloo je pokazala svoju trbuščić dok je bila na odmoru na Havajima sa suprugom i kćerima, Gio Grace (4) i Dusty Rose (5). Par svoj privatni život pokušava držati podalje od javnosti, pa se rijetko pojavljuju vani s kćerkama. 

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZA
zarko815
23:10 23.09.2022.

Tuke se ljepe kao muhe na ovakve tipove koji imaju lovu, koji su poznati, onda su oni krivi šte se glupe muhe ljepe

DU
Deleted user
05:45 24.09.2022.

Otkad su u akciji društvene mreže, žene su postale ogavne. Zbog čega su mu samo na osnovu poruka ovo išle napraviti? Samo gledaju kako da napakoste, nije čak ni bio s njima, valjda zato i jesu. Takve će doživotno ostati same, tko bi s takvim gumama dijelio bilo ßto...... Svi imamo povremeno flert ove, ali to objaviti viralno, treba biti teški kre..n.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:58 23.09.2022.

Kako to da niti jedna poznata ženska nije napravila me too nakon 10 godina protiv automehaničara. Uvijek neki poznati momci koji su pohebali 20 stada žena u životu.

Još iz rubrike Showbiz