SALMU RUŽA NE SLUŠA...

Kakva sreća Zagrepčanke: Pod prozorom joj prošetale hollywoodske zvijezde

Foto: Čitateljica
Salma Hayek i Samuel L. Jackson u Zagrebu
Foto: Čitateljica
Salma Hayek i Samuel L. Jackson u Zagrebu
Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: Wenn/Pixsell
salma hayek
Foto: DPA/Pixsell
Salma Hayek
03.05.2019.
u 17:30
Snimanje u Zagrebu trajat će do 12. svibnja, a zbog toga će se Klaićevom ulicom, Ulicom Izidora Kršnjavog i Savskom cestom promet odvijati po posebnom režimu.
Pogledaj originalni članak

Hollywoodske zvijezde Salma Hayek, Ryna Reynolds i Samuel L. Jackson nakon snimanja scena filma "The Hitman's Wife Bodyguard" u Istri stigli su u Zagreb. Danas su snimali scene u centru glavnog hrvatskog grada, na ulici kod muzeja Mimara.

Fotoreporterima je ulaz bio zabranjen, no jedna je čitateljica imala sreću da joj se snima točno ispred prozora, pa je snimila Salmu Hayek i Samuela L. Jacksona kako nasmiješeni hodaju ulicom. Salma je prije toga uzela ružu i stavila je u kosu. 

Snimanje u Zagrebu trajat će do 12. svibnja, a zbog toga će se Klaićevom ulicom, Ulicom Izidora Kršnjavog i Savskom cestom promet odvijati po posebnom režimu. Poznati glumci će, najavljeno je, neke scene snimati i u zagrebačkim tramvajima. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

KA
kalimera
19:54 03.05.2019.

Baš je to najveća sreća u životu sresti ljude iz "visokih sfera života,"koji se valjaju u novcima,drogiraju se,tetoviraju,žive razvratne živote pune rastava i vjenčanja,abortusa i kocke,nemorala i depresija.Sreća je za normalnog i zdravog čovjeka nešto sasvim drugo od ovoga što vi nazivate srećom.

AO
ante.oreskovic75
18:31 03.05.2019.

Eto svi smo. sada sretni

DU
Deleted user
20:36 03.05.2019.

Ja od sreće ne bi mjesec dana prao prst sa kojim bi stisnuo "Play" na mobitelu, heheheee! Bljuvvv!