Što ćemo gledati?

Ovo su glavni aduti ljetne sheme naših TV kuća

Foto: Pixsell
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
Ivana Paradžiković
Foto: Dražen Kokorić
Foto: Dražen Kokorić
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
19.06.2018.
u 07:00
Na HRT-u poseban program traje do 9. rujna, a na Drugom programu sve do sredine srpnja pratit će Svjetsko prvenstvo u nogometu.
Pogledaj originalni članak

IN magazin Nove TV će cijelo ljeto pratiti događanja na jadranskoj obali, družiti se s poznatima i otkrivati gdje ljetuju. Gledatelje također očekuju i putopisne minute iz egzotičnih krajeva.

Najgledanija domaća istraživačka emisija “Provjereno” će sve do sredine srpnja donositi zanimljive i intrigantne teme kojima mijenja društvo nabolje. Nova TV najavila je i uzbudljive filmske naslove koji nas očekuju u srpnju, a neki od njih su “Max Steel”, “Borac”, “Nemoguća misija 5”, “Pobuna”. Doma TV ovoga ljeta svojim gledateljima donosi treću sezonu uzbudljive i dinamične američke serije “Škorpion” novu sezonu višestruko nagrađivane serije “Arrow”, uzbudljivi avanturistički reality serijal “Prokletstvo Oak Islanda” i reality seriju “Mozak i nadmudrivanje”. Ljetna programska shema na HRT-u krenula je 4. lipnja i trajat će do 9. rujna.

Od filmova možemo očekivati “Troju”, “Forresta Gumpa”, “Spašavanje vojnika Ryana”... Na prvom programu HRT-a očekuju nas novi nastavci kultne njemačke serije “Klinika Schwarzwald”. Od ponedjeljka do petka emitiraju se domaći dokumentarni filmovi. Bit će to miks premijera poput dokumentarnog serijala 65+ koji govori o životu ljudi treće životne dobi, te repriza, dokumentarnih serijala emitiranih prošle jeseni u udarnom terminu na Prvom.

Drugi program ima Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji koji traje do 15. srpnja. Pratit će se i drugi sportski događaji poput Wimbledona, ATP turnira iz Umaga i Europsko prvenstvo u vaterpolu od 16. do 28. srpnja. RTL televizija obećava niz filmskih premijera kao i nove epizode nove sezone emisije “Pet na pet” koju odnedavno vodi Danijel Bilić. Gledatelje očekuju i novi nastavci serije “Andrija i Anđelka”, ali i “Horvatovi”.

Foto: Pixsell
Foto: Siniša Hančić/Pixsell
Foto: Robert Anić/Pixsell
Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
Dolores Lambaša
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Dolores Lambaša
Foto: Petar Glebov/Pixsell, Tomislav Miletić/Pixsell, Žarko Bašić/Pixsell
Dolores Lambaša
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RI
rikavac
10:21 19.06.2018.

Programska sema RTL da povratis od kviza pet na pet i Andrije i Andjelke zalosno i nezanimljivo. HRT 1 prikazuje filmove koji su stari 15 godina i koji su svi pregledali vec 100 puta. Jedino HRT 2 radi sporta zasluzuje pohvale ostalo da se ubijes od dosade.